Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik jest skierowany do uczniów techników o specjalności technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharzy. W książce przedstawiono szczegółowe informacje dotyczące oceny towaroznawczej oraz wykorzystania w gastronomii różnych produktów spożywczych. Omówiono m.in. jajka, mąkę, kasze, cukier i inne substancje słodzące. Dodatkowo, książka zawiera analizę mięsa pochodzącego zarówno od zwierząt rzeźnych, jak i dziczyzny, co pozwala na pełne zrozumienie ich wartości w procesach kulinarnych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik jest skierowany do uczniów techników o specjalności technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharzy. W książce przedstawiono szczegółowe informacje dotyczące oceny towaroznawczej oraz wykorzystania w gastronomii różnych produktów spożywczych. Omówiono m.in. jajka, mąkę, kasze, cukier i inne substancje słodzące. Dodatkowo, książka zawiera analizę mięsa pochodzącego zarówno od zwierząt rzeźnych, jak i dziczyzny, co pozwala na pełne zrozumienie ich wartości w procesach kulinarnych.
