Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Spokojnie, to tylko rozszerzanie diety
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Gdy niemowlę przestaje być zadowolone wyłącznie z mleka, rodzice napotykają szereg pytań związanych z wprowadzaniem nowych pokarmów: jakie powinno być pierwsze jedzenie, czy istnieje określona kolejność przy rozszerzaniu diety, jaka jest rola glutenu, czy dziecko może obyć się bez mięsa oraz co zrobić, gdy maluch odmawia jedzenia? Małgorzata Jackowska, ekspertka w dziedzinie żywienia i dietetyki, proponuje kompleksowy poradnik, który znajdzie odpowiedzi na te i wiele innych pytań. Jej książka to zbiór cennych wskazówek, które przynoszą spokój rodzicom obawiającym się nowych wyzwań.
Autorka wyjaśnia różnicę między metodą BLW a tradycyjnym rozszerzaniem diety, omawia sens stosowania diet eliminacyjnych, odpowiada na pytanie, jak długo podawać dziecku mleko i ocenia potrzebę wprowadzania specjalnych produktów żywieniowych dla dzieci. Ponadto, Jackowska wskazuje, które akcesoria kuchenne rzeczywiście ułatwiają codzienne przygotowywanie posiłków.
Książka, opierając się na solidnych fundamentach naukowych, dostarcza rzetelnych informacji o żywieniu małych dzieci. Zawarte w niej gotowe przykłady jadłospisów i przepisy kulinarne nie tylko pomogą w codziennym planowaniu posiłków, ale również stanowią kreatywną inspirację dla całej rodziny.
Małgorzata Jackowska specjalizuje się w diecie niemowląt, małych dzieci oraz w żywieniu kobiet w czasie ciąży i karmienia piersią. Prowadzi konsultacje, warsztaty i szkolenia, zdobywając zaufanie klientów nie tylko jako ekspertka, ale również jako matka dwóch synów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Gdy niemowlę przestaje być zadowolone wyłącznie z mleka, rodzice napotykają szereg pytań związanych z wprowadzaniem nowych pokarmów: jakie powinno być pierwsze jedzenie, czy istnieje określona kolejność przy rozszerzaniu diety, jaka jest rola glutenu, czy dziecko może obyć się bez mięsa oraz co zrobić, gdy maluch odmawia jedzenia? Małgorzata Jackowska, ekspertka w dziedzinie żywienia i dietetyki, proponuje kompleksowy poradnik, który znajdzie odpowiedzi na te i wiele innych pytań. Jej książka to zbiór cennych wskazówek, które przynoszą spokój rodzicom obawiającym się nowych wyzwań.
Autorka wyjaśnia różnicę między metodą BLW a tradycyjnym rozszerzaniem diety, omawia sens stosowania diet eliminacyjnych, odpowiada na pytanie, jak długo podawać dziecku mleko i ocenia potrzebę wprowadzania specjalnych produktów żywieniowych dla dzieci. Ponadto, Jackowska wskazuje, które akcesoria kuchenne rzeczywiście ułatwiają codzienne przygotowywanie posiłków.
Książka, opierając się na solidnych fundamentach naukowych, dostarcza rzetelnych informacji o żywieniu małych dzieci. Zawarte w niej gotowe przykłady jadłospisów i przepisy kulinarne nie tylko pomogą w codziennym planowaniu posiłków, ale również stanowią kreatywną inspirację dla całej rodziny.
Małgorzata Jackowska specjalizuje się w diecie niemowląt, małych dzieci oraz w żywieniu kobiet w czasie ciąży i karmienia piersią. Prowadzi konsultacje, warsztaty i szkolenia, zdobywając zaufanie klientów nie tylko jako ekspertka, ale również jako matka dwóch synów.
