Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Spersonalizowana dieta
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Co by było, gdyby żaden produkt spożywczy nie był uniwersalnie korzystny dla każdego z nas? Może się okazać, że nie wszyscy przybierają na wadze, jedząc czekoladę, a świeże warzywa nie są korzystne dla wszystkich. Dr Eran Segal i dr Eran Elinav z renomowanego Instytutu Badawczego Weizmanna przeprowadzili szczegółowe badania na temat wpływu spożywanej żywności na organizm ludzki. W wyniku tych przełomowych prac dowiedziono, że nasze reakcje na różne pokarmy są całkowicie indywidualne. To oznacza, że nie ma jednej, uniwersalnej diety najlepszej dla każdego z nas. Jednak dzięki pracy tych dwóch wybitnych naukowców możemy odkryć dietę idealnie dopasowaną do naszych potrzeb. Książka przedstawia proste i efektywne narzędzia umożliwiające samodzielne sprawdzenie, jakie produkty są dla nas korzystne. Autorzy w przystępny sposób przybliżają wyniki wieloletnich badań, pomagając poradzić sobie z chaosem sprzecznych informacji o tym, co powinniśmy jeść, by schudnąć lub uniknąć chorób przewlekłych. Publikacja ta zrewolucjonizuje twoje postrzeganie jedzenia i jego wpływu na zdrowie. Rozpocznij swoją podróż ku zdrowszemu, bardziej satysfakcjonującemu i dłuższemu życiu!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Co by było, gdyby żaden produkt spożywczy nie był uniwersalnie korzystny dla każdego z nas? Może się okazać, że nie wszyscy przybierają na wadze, jedząc czekoladę, a świeże warzywa nie są korzystne dla wszystkich. Dr Eran Segal i dr Eran Elinav z renomowanego Instytutu Badawczego Weizmanna przeprowadzili szczegółowe badania na temat wpływu spożywanej żywności na organizm ludzki. W wyniku tych przełomowych prac dowiedziono, że nasze reakcje na różne pokarmy są całkowicie indywidualne. To oznacza, że nie ma jednej, uniwersalnej diety najlepszej dla każdego z nas. Jednak dzięki pracy tych dwóch wybitnych naukowców możemy odkryć dietę idealnie dopasowaną do naszych potrzeb. Książka przedstawia proste i efektywne narzędzia umożliwiające samodzielne sprawdzenie, jakie produkty są dla nas korzystne. Autorzy w przystępny sposób przybliżają wyniki wieloletnich badań, pomagając poradzić sobie z chaosem sprzecznych informacji o tym, co powinniśmy jeść, by schudnąć lub uniknąć chorób przewlekłych. Publikacja ta zrewolucjonizuje twoje postrzeganie jedzenia i jego wpływu na zdrowie. Rozpocznij swoją podróż ku zdrowszemu, bardziej satysfakcjonującemu i dłuższemu życiu!
