Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smacznego! Chorzy z powodu zdrowego jedzenia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka znanego niemieckiego dietetyka Udo Pollmera, często określanego mianem enfant terrible w dziedzinie nauki o żywieniu, oraz jego zespołu, narusza wiele tabu związanych z jedzeniem i dietami. Główne przesłanie tej publikacji brzmi: zdrowe odżywianie nikogo jeszcze naprawdę nie uleczyło, a wielu mogło wręcz zaszkodzić. Pollmer i jego współpracownicy starają się przekonująco poprzeć tę paradoksalną tezę, skutecznie zasiewając ziarenko wątpliwości w umysłach czytelników. Autorzy obalają wiele powszechnych mitów żywieniowych, takich jak domniemana niezastąpiona rola witamin, korzyści płynące z soli jodowanej i pieczywa pełnoziarnistego czy szkodliwość cholesterolu. Dzięki klarownemu stylowi, książka porządkuje popularne przekonania o odżywianiu i skłania do refleksji nad wieloma dietami stosowanymi bez większej analizy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka znanego niemieckiego dietetyka Udo Pollmera, często określanego mianem enfant terrible w dziedzinie nauki o żywieniu, oraz jego zespołu, narusza wiele tabu związanych z jedzeniem i dietami. Główne przesłanie tej publikacji brzmi: zdrowe odżywianie nikogo jeszcze naprawdę nie uleczyło, a wielu mogło wręcz zaszkodzić. Pollmer i jego współpracownicy starają się przekonująco poprzeć tę paradoksalną tezę, skutecznie zasiewając ziarenko wątpliwości w umysłach czytelników. Autorzy obalają wiele powszechnych mitów żywieniowych, takich jak domniemana niezastąpiona rola witamin, korzyści płynące z soli jodowanej i pieczywa pełnoziarnistego czy szkodliwość cholesterolu. Dzięki klarownemu stylowi, książka porządkuje popularne przekonania o odżywianiu i skłania do refleksji nad wieloma dietami stosowanymi bez większej analizy.
