Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sekrety włoskiej kuchni. Dlaczego Włosi lubią rozmawiać o jedzeniu?
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przewodnik kulinarny uhonorowany prestiżową nagrodą Premio
Bancarella della Cucina!
Dziewiętnaście regionów Włoch i ich
przysmaki w jednej książce!
Fantastyczna podróż do skąpanej w słońcu Italii,
kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki.
Kraju, który nam,
zwykłym zjadaczom chleba, nieodparcie kojarzy się ze spaghetti i pizzą. Autorka,
rozkochana we Włoszech Rosjanka, mieszkająca tam od dwudziestu lat, ze znawstwem
i lekkością prowadzi nas przez dziewiętnaście głównych regionów kraju od Friulii
i Górnej Adygi na północy, po Kalabrię i Sycylię na południu przybliżając nam
właściwe dla każdego obszaru potrawy, ale też kulturę i obyczaje.
Opatrzona
wstępem Umberta Eco książka jest barwną mozaiką, która pozwala przeniknąć ducha
Italii.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przewodnik kulinarny uhonorowany prestiżową nagrodą Premio
Bancarella della Cucina!
Dziewiętnaście regionów Włoch i ich
przysmaki w jednej książce!
Fantastyczna podróż do skąpanej w słońcu Italii,
kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki.
Kraju, który nam,
zwykłym zjadaczom chleba, nieodparcie kojarzy się ze spaghetti i pizzą. Autorka,
rozkochana we Włoszech Rosjanka, mieszkająca tam od dwudziestu lat, ze znawstwem
i lekkością prowadzi nas przez dziewiętnaście głównych regionów kraju od Friulii
i Górnej Adygi na północy, po Kalabrię i Sycylię na południu przybliżając nam
właściwe dla każdego obszaru potrawy, ale też kulturę i obyczaje.
Opatrzona
wstępem Umberta Eco książka jest barwną mozaiką, która pozwala przeniknąć ducha
Italii.