Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sałatki na każdą okazję w.2014
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sałatki cieszą się popularnością na całym świecie, co jest w pełni zrozumiałe. Łączą w sobie zalety smakowe, zdrowotne oraz ekonomiczne, a ich przygotowanie nie stanowi problemu. Uniwersalność sałatek pozwala na spożywanie ich o każdej porze dnia, zarówno jako przystawkę, przekąskę, dodatek do dania głównego, jak i pełnoprawny posiłek.
Wśród najchętniej wybieranych znajdują się sałatki z warzyw i owoców, często wzbogacane świeżymi lub suszonymi ziołami. Składniki można dobierać zgodnie z przepisem lub indywidualnym gustem, co sprzyja kreatywności i nierzadko przynosi doskonałe efekty kulinarne. Do tej kategorii należą również sałatki ziemniaczane, które nierzadko wzbogacane są dodatkami takimi jak śledź, łosoś czy inne wędzone ryby.
Sałatki, które mogą stanowić pełne danie, często bazują na makaronach lub kaszach, takich jak ryż, kuskus czy pęczak. Możliwości ich przygotowania są praktycznie nieograniczone. W tego typu sałatkach można znaleźć różnorodne rodzaje makaronów — od pszennego, przez pełnoziarnisty, aż po ryżowy czy sojowy — oraz szeroki wybór warzyw, zarówno surowych, jak i gotowanych, a także różnorodne zioła i przyprawy. Aby sałatki były bardziej sycące, sięga się po dodatki takie jak mięso, wędliny, drób, ryby czy owoce morza, dostosowując je do własnych upodobań.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sałatki cieszą się popularnością na całym świecie, co jest w pełni zrozumiałe. Łączą w sobie zalety smakowe, zdrowotne oraz ekonomiczne, a ich przygotowanie nie stanowi problemu. Uniwersalność sałatek pozwala na spożywanie ich o każdej porze dnia, zarówno jako przystawkę, przekąskę, dodatek do dania głównego, jak i pełnoprawny posiłek.
Wśród najchętniej wybieranych znajdują się sałatki z warzyw i owoców, często wzbogacane świeżymi lub suszonymi ziołami. Składniki można dobierać zgodnie z przepisem lub indywidualnym gustem, co sprzyja kreatywności i nierzadko przynosi doskonałe efekty kulinarne. Do tej kategorii należą również sałatki ziemniaczane, które nierzadko wzbogacane są dodatkami takimi jak śledź, łosoś czy inne wędzone ryby.
Sałatki, które mogą stanowić pełne danie, często bazują na makaronach lub kaszach, takich jak ryż, kuskus czy pęczak. Możliwości ich przygotowania są praktycznie nieograniczone. W tego typu sałatkach można znaleźć różnorodne rodzaje makaronów — od pszennego, przez pełnoziarnisty, aż po ryżowy czy sojowy — oraz szeroki wybór warzyw, zarówno surowych, jak i gotowanych, a także różnorodne zioła i przyprawy. Aby sałatki były bardziej sycące, sięga się po dodatki takie jak mięso, wędliny, drób, ryby czy owoce morza, dostosowując je do własnych upodobań.
