InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Rolnictwo jest dziedziną, która jest niezwykle ważna nie tylko w perspektywie dziejów ludzkości, ale też w dzisiejszych czasach. Zawód technika-rolnika jest trudnym przedsięwzięciem, które zostaje jednak ułatwione dzięki takim pozycjom, jak "Rolnictwo cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna". Publikacja ta zapewni skondensowaną wiedzę na temat wielu aspektów rolnictwa.
Cały podręcznik został skonstruowany na podstawie rzetelnej wiedzy, która jest zgodna z najnowszą podstawą programową, co sprawia, że jest to świetne rozwiązanie, pomagające zdać egzaminy w zakresie kwalifikacji R.3. związanej z prowadzeniem produkcji rolniczej, jak i R.15. o jej organizacji i nadzorowaniu.
Książka ta skupia się szczególnie na chowie bydła i trzody chlewnej, zapewniające potrzebną wiedzę do zostania specjalistą w tym zakresie. Wszystko to okraszone zostało jednocześnie bardzo przystępną szatą graficzną, która pomaga w nawigacji podręcznika, zwiększając jego funkcjonalność.
Wiedza została zawarta tak, aby można również było ją sprawdzić dzięki odpowiednio dobranym zadaniom, które pokazują realne sytuacje, przygotowujące ucznia do swojego zawodu.
Autorem tego podręcznika jest Teresa Nałęcz-Tarwacka, która dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu stworzyła publikację, która potrafi nie tylko nauczyć, ale też zaciekawić. Jest to jedna z części należącej do serii "Rolnictwo", które pomaga w nauczaniu przyszłych techników rolnictwa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Rolnictwo jest dziedziną, która jest niezwykle ważna nie tylko w perspektywie dziejów ludzkości, ale też w dzisiejszych czasach. Zawód technika-rolnika jest trudnym przedsięwzięciem, które zostaje jednak ułatwione dzięki takim pozycjom, jak "Rolnictwo cz. II. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna". Publikacja ta zapewni skondensowaną wiedzę na temat wielu aspektów rolnictwa.
Cały podręcznik został skonstruowany na podstawie rzetelnej wiedzy, która jest zgodna z najnowszą podstawą programową, co sprawia, że jest to świetne rozwiązanie, pomagające zdać egzaminy w zakresie kwalifikacji R.3. związanej z prowadzeniem produkcji rolniczej, jak i R.15. o jej organizacji i nadzorowaniu.
Książka ta skupia się szczególnie na chowie bydła i trzody chlewnej, zapewniające potrzebną wiedzę do zostania specjalistą w tym zakresie. Wszystko to okraszone zostało jednocześnie bardzo przystępną szatą graficzną, która pomaga w nawigacji podręcznika, zwiększając jego funkcjonalność.
Wiedza została zawarta tak, aby można również było ją sprawdzić dzięki odpowiednio dobranym zadaniom, które pokazują realne sytuacje, przygotowujące ucznia do swojego zawodu.
Autorem tego podręcznika jest Teresa Nałęcz-Tarwacka, która dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu stworzyła publikację, która potrafi nie tylko nauczyć, ale też zaciekawić. Jest to jedna z części należącej do serii "Rolnictwo", które pomaga w nauczaniu przyszłych techników rolnictwa.