InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Katarzyna Bosacka, urodzona w Warszawie, i Aniela Redelbach, urodzona w Łucku na Wołyniu, zapraszają do wspólnego stołu, dzieląc się przepisami i historiami rodzinnymi z Warszawy, Łucka, Odessy, Śląska, Poznania, Zaporoża czy Kijowa. Sprawdzają podobieństwa i różnice w potrawach obecnych na stołach obu narodów. Dania ułożyły w pary, samodzielnie je ugotowały i wystylizowały. Piękne zdjęcia wykonał wybitny hiszpański fotograf kulinarny Julin Redondo Bueno, który fotografuje m.in. dania w gwiazdkowych restauracjach Michelina w Niemczech, Austrii, Francji czy Szwajcarii.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Katarzyna Bosacka, urodzona w Warszawie, i Aniela Redelbach, urodzona w Łucku na Wołyniu, zapraszają do wspólnego stołu, dzieląc się przepisami i historiami rodzinnymi z Warszawy, Łucka, Odessy, Śląska, Poznania, Zaporoża czy Kijowa. Sprawdzają podobieństwa i różnice w potrawach obecnych na stołach obu narodów. Dania ułożyły w pary, samodzielnie je ugotowały i wystylizowały. Piękne zdjęcia wykonał wybitny hiszpański fotograf kulinarny Julin Redondo Bueno, który fotografuje m.in. dania w gwiazdkowych restauracjach Michelina w Niemczech, Austrii, Francji czy Szwajcarii.