Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywności. Szkoła ponadgimnazjalna
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka szczegółowo analizuje wymagania jakościowe, które muszą spełniać produkty piekarnicze. Autorzy identyfikują technologiczne błędy, które mogą prowadzić do powstawania wad w pieczywie. Omówione są różne metody transportu, zarówno wewnętrznego, jak i zewnętrznego, pieczywa. Szczegółowo opisano techniki chłodzenia pieczywa, a także sposoby ograniczania strat magazynowych. Podręcznik kompleksowo omawia procedury krojenia i pakowania, a także różnych typów krajalnic i ich działanie. Zawarto również informacje o magazynowaniu pieczywa, charakteryzując typowe rodzaje magazynów. Na koniec, książka zajmuje się krytycznymi punktami kontroli na ostatnim etapie produkcji pieczywa, podkreślając ich znaczenie dla utrzymania wysokiej jakości produktów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka szczegółowo analizuje wymagania jakościowe, które muszą spełniać produkty piekarnicze. Autorzy identyfikują technologiczne błędy, które mogą prowadzić do powstawania wad w pieczywie. Omówione są różne metody transportu, zarówno wewnętrznego, jak i zewnętrznego, pieczywa. Szczegółowo opisano techniki chłodzenia pieczywa, a także sposoby ograniczania strat magazynowych. Podręcznik kompleksowo omawia procedury krojenia i pakowania, a także różnych typów krajalnic i ich działanie. Zawarto również informacje o magazynowaniu pieczywa, charakteryzując typowe rodzaje magazynów. Na koniec, książka zajmuje się krytycznymi punktami kontroli na ostatnim etapie produkcji pieczywa, podkreślając ich znaczenie dla utrzymania wysokiej jakości produktów.
