Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przetwory domowe z owoców w.2013
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W tej książce znajdziesz zarówno tradycyjne receptury, które przez lata były pielęgnowane przez kolejne pokolenia gospodyń domowych, jak i innowacyjne pomysły na przetwory z różnorodnych owoców. Obejmują one m.in. gruszki, jabłka, śliwki, arbuz, truskawki oraz jagody, takie jak jeżyny, borówki i jarzębina. Możesz wybierać spośród szerokiej gamy kuszących przepisów: od marynat, konfitur, dżemów i marmolad, po kompoty, słodkie desery, nalewki, likiery oraz soki. Dzięki tej książce nie tylko nauczysz się, jak przygotowywać przetwory w ich świeżej formie, ale także poznasz techniki suszenia i mrożenia. Ponadto, odkryjesz wartości zdrowotne i odżywcze tych owocowych delicji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W tej książce znajdziesz zarówno tradycyjne receptury, które przez lata były pielęgnowane przez kolejne pokolenia gospodyń domowych, jak i innowacyjne pomysły na przetwory z różnorodnych owoców. Obejmują one m.in. gruszki, jabłka, śliwki, arbuz, truskawki oraz jagody, takie jak jeżyny, borówki i jarzębina. Możesz wybierać spośród szerokiej gamy kuszących przepisów: od marynat, konfitur, dżemów i marmolad, po kompoty, słodkie desery, nalewki, likiery oraz soki. Dzięki tej książce nie tylko nauczysz się, jak przygotowywać przetwory w ich świeżej formie, ale także poznasz techniki suszenia i mrożenia. Ponadto, odkryjesz wartości zdrowotne i odżywcze tych owocowych delicji.
