Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pasta i basta. 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak właściwie zawijać ravioli? Co różni pappardelle od tagliatelle? Jak stworzyć idealne pesto genovese?
Ta książka to doskonały przewodnik dla każdego, niezależnie od poziomu kulinarnego doświadczenia, który chce wnieść smak Włoch do swojej kuchni. Zapraszamy, abyście w domowym zaciszu, uzbrojeni w fartuch, stolnicę i wałek, uczestniczyli w pasjonującej podróży przez sztukę tworzenia, wałkowania, lepienia i przyprawiania potraw.
Oferując szczegółowe instrukcje, ta szkoła gotowania obejmuje zarówno podstawowe, jak i bardziej wyrafinowane techniki, pozwalając czytelnikom na przygotowanie domowego, świeżego makaronu w niezliczonej liczbie form i barw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak właściwie zawijać ravioli? Co różni pappardelle od tagliatelle? Jak stworzyć idealne pesto genovese?
Ta książka to doskonały przewodnik dla każdego, niezależnie od poziomu kulinarnego doświadczenia, który chce wnieść smak Włoch do swojej kuchni. Zapraszamy, abyście w domowym zaciszu, uzbrojeni w fartuch, stolnicę i wałek, uczestniczyli w pasjonującej podróży przez sztukę tworzenia, wałkowania, lepienia i przyprawiania potraw.
Oferując szczegółowe instrukcje, ta szkoła gotowania obejmuje zarówno podstawowe, jak i bardziej wyrafinowane techniki, pozwalając czytelnikom na przygotowanie domowego, świeżego makaronu w niezliczonej liczbie form i barw.
