Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Organizacja pracy w hotelarstwie. Część1. Technikum. Hotelarstwo. Tom 2
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik przeznaczony dla uczniów techników specjalizujących się w zawodzie technika hotelarstwa, obejmujący kwalifikację T.11 zatytułowaną "Planowanie i realizacja usług w recepcji", stanowi cenne źródło wiedzy. Zawartość książki wprowadza czytelnika w podstawowe zagadnienia związane z turystyką, jednocześnie szczegółowo omawiając standardy dotyczące obiektów noclegowych. Autor poświęca sporo miejsca na szczegółową charakterystykę bazy noclegowej w Polsce, w tym na dokładne opisy największych sieci hotelowych. Co więcej, podręcznik rzuca światło na najważniejsze organizacje związane z branżą hotelarską, co czyni go nie tylko praktycznym przewodnikiem dla przyszłych profesjonalistów, ale również interesującą lekturą dla wszystkich zainteresowanych funkcjonowaniem sektora hotelowego w Polsce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik przeznaczony dla uczniów techników specjalizujących się w zawodzie technika hotelarstwa, obejmujący kwalifikację T.11 zatytułowaną "Planowanie i realizacja usług w recepcji", stanowi cenne źródło wiedzy. Zawartość książki wprowadza czytelnika w podstawowe zagadnienia związane z turystyką, jednocześnie szczegółowo omawiając standardy dotyczące obiektów noclegowych. Autor poświęca sporo miejsca na szczegółową charakterystykę bazy noclegowej w Polsce, w tym na dokładne opisy największych sieci hotelowych. Co więcej, podręcznik rzuca światło na najważniejsze organizacje związane z branżą hotelarską, co czyni go nie tylko praktycznym przewodnikiem dla przyszłych profesjonalistów, ale również interesującą lekturą dla wszystkich zainteresowanych funkcjonowaniem sektora hotelowego w Polsce.
