InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Od lekarza do kucharza" to medyczno-kucharska książka dla osób borykających się z różnymi problemami zdrowotnymi, którzy chcą poradzić sobie z chorobą i zadbać o formę!
Jeżeli cierpisz na alergię, otyłość, reumatyzm, problemy z sercem, cukrzycę, chorujesz na raka, koniecznie sięgnij po "Od lekarza do kucharza"! To książka, która pozwoli Ci zadbać o siebie od środka i nauczy, jak łączyć posiłki oraz co możesz, a czego nie powinieneś spożywać.
Autorka niniejszej pozycji jest znanym lekarzem. Na przestrzeni lat zdobyła ogromną wiedzą, którą teraz dzieli się z Czytelnikami. W książce "Od lekarza do kucharza, przede wszystkim wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich dobrostanu do utrzymania lub utraty zdrowia, omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej oraz uczy, jak przygotować najlepsze posiłki. Nie możesz jeść mąki pszennej, cukru, mleka lub innych produktów? Tutaj znajdziesz wiele przepisów i wskazówek na to, jak żyć i radzić sobie bez nich w kuchni!
"Od lekarza do kucharza" to książka która zawiera wiele ciekawych propozycji dań, które z pewnością każdemu będą smakować. Oprócz tego, że są zdrowe i wspierają nasz organizm w chorobie, nie musimy obawiać się o ich mdły lub nieciekawy smak. Wiadomo, że każdy lubi zjeść dobrze i smacznie, nawet, jeśli nie na wszystkie produkty może sobie pozwolić. Danuta Młynek pokazuje jak wykorzystać dozwolone produkty i stworzyć niejedno zaskakujące danie, które zachwyci nawet najbardziej wybrednych Czytelników.
Danuta Młynek jest znaną specjalistką w zakresie alergologii i dermatologii. Przez 10 lat pełniła funkcję Konsultanta d/s Alergologii Województwa Podkarpackiego, jest dyrektorem Przychodni Alergologicznej "ALERGIA" w Stalowej Woli z filią w Tarnobrzegu i właścicielem Centrum Alergii "PROGRES" w Stalowej Woli.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Od lekarza do kucharza" to medyczno-kucharska książka dla osób borykających się z różnymi problemami zdrowotnymi, którzy chcą poradzić sobie z chorobą i zadbać o formę!
Jeżeli cierpisz na alergię, otyłość, reumatyzm, problemy z sercem, cukrzycę, chorujesz na raka, koniecznie sięgnij po "Od lekarza do kucharza"! To książka, która pozwoli Ci zadbać o siebie od środka i nauczy, jak łączyć posiłki oraz co możesz, a czego nie powinieneś spożywać.
Autorka niniejszej pozycji jest znanym lekarzem. Na przestrzeni lat zdobyła ogromną wiedzą, którą teraz dzieli się z Czytelnikami. W książce "Od lekarza do kucharza, przede wszystkim wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich dobrostanu do utrzymania lub utraty zdrowia, omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej oraz uczy, jak przygotować najlepsze posiłki. Nie możesz jeść mąki pszennej, cukru, mleka lub innych produktów? Tutaj znajdziesz wiele przepisów i wskazówek na to, jak żyć i radzić sobie bez nich w kuchni!
"Od lekarza do kucharza" to książka która zawiera wiele ciekawych propozycji dań, które z pewnością każdemu będą smakować. Oprócz tego, że są zdrowe i wspierają nasz organizm w chorobie, nie musimy obawiać się o ich mdły lub nieciekawy smak. Wiadomo, że każdy lubi zjeść dobrze i smacznie, nawet, jeśli nie na wszystkie produkty może sobie pozwolić. Danuta Młynek pokazuje jak wykorzystać dozwolone produkty i stworzyć niejedno zaskakujące danie, które zachwyci nawet najbardziej wybrednych Czytelników.
Danuta Młynek jest znaną specjalistką w zakresie alergologii i dermatologii. Przez 10 lat pełniła funkcję Konsultanta d/s Alergologii Województwa Podkarpackiego, jest dyrektorem Przychodni Alergologicznej "ALERGIA" w Stalowej Woli z filią w Tarnobrzegu i właścicielem Centrum Alergii "PROGRES" w Stalowej Woli.