Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Od lekarza do kucharza - Danuta Myłek W książce Od lekarza do kucharza Danuta Myłek radzi: Odpowiednie odżywienie to klucz do Twojego zdrowia. W czasach, gdy do wyboru mamy mnóstwo produktów spożywczych, postaw na korzystne dla organizmu. Dr Danuta Myłek Autorka na stałe mieszka pod Stalową Wolą, gdzie prowadzi przychodnię alergiczną. W pracy medyczne jzajmuje się oprócz alergologii, także dietetyką i dermatologią. Jest cenionym w Polsce i za granicą lekarzem, autorka pełniła przez wiele lat również funkcję konsultanta wojewódzkiego ds. alergologii w województwie podkarpackim. Jej motto w pracy zawodowej to: „Człowiek jest tym, co je, pije i myśli”. Książka „Od lekarza do kucharza” Danuta Myłek poświęciła swoją książkę dla osób cierpiących na powszechne schorzenia dzisiejszego świata – otyłość, reumatyzm, alergie czy problemy z pracą serca. Książka rozpoczyna się od podstawowych zasad odżywiania, jego wpływie na ludzki organizm i na choroby. Jest to też bogato ilustrowana książka kucharska z najróżniejszymi przepisami z warzy, owoców, mięs, ryb itd. Fragmenty książki Ketchup domowy Weź 3kg mięsistych pomidorów (najlepsze są malinowe). Pokrój w kostkę iwłóż do garnka. Do tego dodaj 3 cebule pokrojone w drobną kostkę. Rozgotuj. Ostudź i przetrzyj przez sito. Do otrzymanego sosu dodaj przyprawy: ½ łyżeczki słodkiej papryki, 2 łyżeczki musztardy, ½ szklanki soku z cytryny, ½ łyżeczki (lub niej) ostrej papryki, ½ łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, ½ łyżeczki imbiru w proszku, 3 ziarenka ziela angielskiego, kilka goździków. Gotuj na małym ogniu aż do zagęszczenia. Gorący włóż do mały wyparzonych słoiczków. Zapasteryzuj przez co najmniej 20 minut.
Cena katalogowa: 25.83 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Od lekarza do kucharza - Danuta Myłek W książce Od lekarza do kucharza Danuta Myłek radzi: Odpowiednie odżywienie to klucz do Twojego zdrowia. W czasach, gdy do wyboru mamy mnóstwo produktów spożywczych, postaw na korzystne dla organizmu. Dr Danuta Myłek Autorka na stałe mieszka pod Stalową Wolą, gdzie prowadzi przychodnię alergiczną. W pracy medyczne jzajmuje się oprócz alergologii, także dietetyką i dermatologią. Jest cenionym w Polsce i za granicą lekarzem, autorka pełniła przez wiele lat również funkcję konsultanta wojewódzkiego ds. alergologii w województwie podkarpackim. Jej motto w pracy zawodowej to: „Człowiek jest tym, co je, pije i myśli”. Książka „Od lekarza do kucharza” Danuta Myłek poświęciła swoją książkę dla osób cierpiących na powszechne schorzenia dzisiejszego świata – otyłość, reumatyzm, alergie czy problemy z pracą serca. Książka rozpoczyna się od podstawowych zasad odżywiania, jego wpływie na ludzki organizm i na choroby. Jest to też bogato ilustrowana książka kucharska z najróżniejszymi przepisami z warzy, owoców, mięs, ryb itd. Fragmenty książki Ketchup domowy Weź 3kg mięsistych pomidorów (najlepsze są malinowe). Pokrój w kostkę iwłóż do garnka. Do tego dodaj 3 cebule pokrojone w drobną kostkę. Rozgotuj. Ostudź i przetrzyj przez sito. Do otrzymanego sosu dodaj przyprawy: ½ łyżeczki słodkiej papryki, 2 łyżeczki musztardy, ½ szklanki soku z cytryny, ½ łyżeczki (lub niej) ostrej papryki, ½ łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, ½ łyżeczki imbiru w proszku, 3 ziarenka ziela angielskiego, kilka goździków. Gotuj na małym ogniu aż do zagęszczenia. Gorący włóż do mały wyparzonych słoiczków. Zapasteryzuj przez co najmniej 20 minut.