Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Nowe AlaAntkowe BLW
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Joanna Anger i Anna Piszczek wracają z kolejną inspirującą książką kucharską, adresowaną do rodziców, którzy chcą wraz ze swoimi dziećmi odkrywać różnorodne smaki. Metoda Baby-Led Weaning (BLW) zdobyła już serca wielu polskich rodzin, ucząc jednocześnie dzieci zdrowego i urozmaiconego jedzenia. Rodzice przekonali się, że wspólne posiłki to idealny sposób na wychowanie małego smakosza. Ale co podać na stół, by posiłki były nie tylko smaczne, ale i pełne wartości odżywczych?
Joanna i Anna, znane z najpopularniejszego w Polsce bloga o metodzie BLW, przedstawiają w swojej książce ponad sto nowych przepisów. Czytelnicy znajdą tam pomysły na pyszne śniadania, które rozpoczną dzień całej rodziny z energią, oraz na pożywne przekąski doskonałe na spacery, pikniki czy wizyty na placu zabaw. Książka oferuje również nowoczesne wersje klasycznych zup, które dostarczą maluchom niezbędnej do zabawy energii.
Dodatkowo, autorki proponują przykładowe jadłospisy, uwzględniając różnorodne potrzeby: na gorące czy zimowe dni, na weekendy czy w trakcie przeziębień, a także dla wegetarian i na etapy początkowego wprowadzania nowych pokarmów. "Nowe AlaAntkowe BLW" to znakomite źródło kulinarnych inspiracji, które przyniosą korzyści całej rodzinie – tym dużym i małym. Smacznego!
Joanna Anger, nauczycielka wychowania przedszkolnego oraz mama Ali i Zuzi, wraz z Anną Piszczek, polonistką i historyczką, mamą Antka, stworzyły blog AlaAntkowe BLW. Ich pierwsza publikacja szybko stała się bestsellerem i jest dziś nieodzownym elementem wielu kuchennych biblioteczek w polskich domach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Joanna Anger i Anna Piszczek wracają z kolejną inspirującą książką kucharską, adresowaną do rodziców, którzy chcą wraz ze swoimi dziećmi odkrywać różnorodne smaki. Metoda Baby-Led Weaning (BLW) zdobyła już serca wielu polskich rodzin, ucząc jednocześnie dzieci zdrowego i urozmaiconego jedzenia. Rodzice przekonali się, że wspólne posiłki to idealny sposób na wychowanie małego smakosza. Ale co podać na stół, by posiłki były nie tylko smaczne, ale i pełne wartości odżywczych?
Joanna i Anna, znane z najpopularniejszego w Polsce bloga o metodzie BLW, przedstawiają w swojej książce ponad sto nowych przepisów. Czytelnicy znajdą tam pomysły na pyszne śniadania, które rozpoczną dzień całej rodziny z energią, oraz na pożywne przekąski doskonałe na spacery, pikniki czy wizyty na placu zabaw. Książka oferuje również nowoczesne wersje klasycznych zup, które dostarczą maluchom niezbędnej do zabawy energii.
Dodatkowo, autorki proponują przykładowe jadłospisy, uwzględniając różnorodne potrzeby: na gorące czy zimowe dni, na weekendy czy w trakcie przeziębień, a także dla wegetarian i na etapy początkowego wprowadzania nowych pokarmów. "Nowe AlaAntkowe BLW" to znakomite źródło kulinarnych inspiracji, które przyniosą korzyści całej rodzinie – tym dużym i małym. Smacznego!
Joanna Anger, nauczycielka wychowania przedszkolnego oraz mama Ali i Zuzi, wraz z Anną Piszczek, polonistką i historyczką, mamą Antka, stworzyły blog AlaAntkowe BLW. Ich pierwsza publikacja szybko stała się bestsellerem i jest dziś nieodzownym elementem wielu kuchennych biblioteczek w polskich domach.
