Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Alaantkowe BLW
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Oto wznowione wydanie bestsellerowej książki kucharskiej, które z pewnością zainteresuje każdego rodzica! Czy zależy Ci na tym, aby Twoje dziecko odżywiało się zdrowo i z entuzjazmem odkrywało nowe smaki? Niezależnie od poziomu Twoich umiejętności w kuchni, razem z dzieckiem możesz wspólnie odkrywać świat kulinarny na każdym etapie wprowadzania nowych pokarmów.
W tej praktycznej książce znajdziesz bogaty zestaw przepisów, od odpowiednich na początek rozszerzania diety, aż po te, które zadowolą podniebienia starszych dzieci i dorosłych. Kolekcja obejmuje zarówno klasyczne dania, jak i opcje wegańskie, bezglutenowe czy bez nabiału. Znajdziesz tu inspiracje na apetyczne śniadania, obiady oraz posiłki idealne na wycieczki, a także desery, które można przygotować bez dodatku cukru, jeśli preferujesz zdrowsze słodkości.
Każdy przepis jest prosty do wykonania, a potrzebne składniki z łatwością znajdziesz w sklepie. Ciesz się wspólnym gotowaniem i odkrywajcie kulinarne przygody razem! Autorki książki, Joanna Anger i Anna Piszczek, to eksperki w dziedzinie psychodietetyki i edukacji żywieniowej, a także mamy, które od lat popularyzują metodę BLW i mają na koncie kilka popularnych książek kulinarnych. Smacznego!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Oto wznowione wydanie bestsellerowej książki kucharskiej, które z pewnością zainteresuje każdego rodzica! Czy zależy Ci na tym, aby Twoje dziecko odżywiało się zdrowo i z entuzjazmem odkrywało nowe smaki? Niezależnie od poziomu Twoich umiejętności w kuchni, razem z dzieckiem możesz wspólnie odkrywać świat kulinarny na każdym etapie wprowadzania nowych pokarmów.
W tej praktycznej książce znajdziesz bogaty zestaw przepisów, od odpowiednich na początek rozszerzania diety, aż po te, które zadowolą podniebienia starszych dzieci i dorosłych. Kolekcja obejmuje zarówno klasyczne dania, jak i opcje wegańskie, bezglutenowe czy bez nabiału. Znajdziesz tu inspiracje na apetyczne śniadania, obiady oraz posiłki idealne na wycieczki, a także desery, które można przygotować bez dodatku cukru, jeśli preferujesz zdrowsze słodkości.
Każdy przepis jest prosty do wykonania, a potrzebne składniki z łatwością znajdziesz w sklepie. Ciesz się wspólnym gotowaniem i odkrywajcie kulinarne przygody razem! Autorki książki, Joanna Anger i Anna Piszczek, to eksperki w dziedzinie psychodietetyki i edukacji żywieniowej, a także mamy, które od lat popularyzują metodę BLW i mają na koncie kilka popularnych książek kulinarnych. Smacznego!
