Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mięsa najlepsze potrawy i marynaty
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak rozpoznać najlepsze cechy wysokiej jakości mięsa i jak profesjonalnie je porcjować? Jak skutecznie oczyszczać żeberka, wiązać kawałki wołowiny czy dzielić udziec jagnięcy, by przygotować idealne danie? Co stoi za wyjątkowym aromatem bulionu wołowego? Ta książka to nieocenione źródło praktycznych rad dla każdego, kto pragnie doskonalić swoje umiejętności kulinarne w zakresie przygotowywania mięs. Wprowadza czytelników do niemal stu inspirujących przepisów na wyśmienite mięsne potrawy, jak perfekcyjnie przyrządzony stek, tradycyjne Osso buco czy delikatna duszona łopatka jagnięca. Z pięknie ilustrowanymi zdjęciami, książka ta z pewnością stanie się istotnym elementem każdej kucharskiej biblioteki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak rozpoznać najlepsze cechy wysokiej jakości mięsa i jak profesjonalnie je porcjować? Jak skutecznie oczyszczać żeberka, wiązać kawałki wołowiny czy dzielić udziec jagnięcy, by przygotować idealne danie? Co stoi za wyjątkowym aromatem bulionu wołowego? Ta książka to nieocenione źródło praktycznych rad dla każdego, kto pragnie doskonalić swoje umiejętności kulinarne w zakresie przygotowywania mięs. Wprowadza czytelników do niemal stu inspirujących przepisów na wyśmienite mięsne potrawy, jak perfekcyjnie przyrządzony stek, tradycyjne Osso buco czy delikatna duszona łopatka jagnięca. Z pięknie ilustrowanymi zdjęciami, książka ta z pewnością stanie się istotnym elementem każdej kucharskiej biblioteki.
