Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Menu kryzysowe
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy kiedykolwiek otwierając lodówkę, zastanawialiście się, jak wykorzystać produkty, które zostały wam po ostatnim gotowaniu? Jak zmienić te resztki w coś pysznego? A może podczas zakupów, widząc rosnące ceny, myśleliście, że warto byłoby zaoszczędzić trochę pieniędzy?
Ta książka jest tutaj, aby pokazać, jak gotować nie tylko smacznie, ale i ekonomicznie.
Odkryj 120 przepisów, które wprowadzą zasadę zero waste do waszej kuchni: od rosołu, który może posłużyć jako podstawa dla wielu posiłków w ciągu tygodnia, po domowy kremowy serek i masło. Znajdziecie tu przepisy na wodzionkę, czyli zupę "z niczego", panczkraut - śląską kapustę z ziemniakami, a także jabłka pod kruszonką. Dowiecie się, jak przygotować podkarpackie proziaki, czyli bułeczki z patelni, egzotyczną szakszukę oraz tradycyjne chrupiące placki ziemniaczane.
Zobaczcie, że nie trzeba wydawać fortuny, aby zachwycić wybrednych smakoszy.
Dołączcie do mnie w gotowaniu w trybie oszczędnościowym!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy kiedykolwiek otwierając lodówkę, zastanawialiście się, jak wykorzystać produkty, które zostały wam po ostatnim gotowaniu? Jak zmienić te resztki w coś pysznego? A może podczas zakupów, widząc rosnące ceny, myśleliście, że warto byłoby zaoszczędzić trochę pieniędzy?
Ta książka jest tutaj, aby pokazać, jak gotować nie tylko smacznie, ale i ekonomicznie.
Odkryj 120 przepisów, które wprowadzą zasadę zero waste do waszej kuchni: od rosołu, który może posłużyć jako podstawa dla wielu posiłków w ciągu tygodnia, po domowy kremowy serek i masło. Znajdziecie tu przepisy na wodzionkę, czyli zupę "z niczego", panczkraut - śląską kapustę z ziemniakami, a także jabłka pod kruszonką. Dowiecie się, jak przygotować podkarpackie proziaki, czyli bułeczki z patelni, egzotyczną szakszukę oraz tradycyjne chrupiące placki ziemniaczane.
Zobaczcie, że nie trzeba wydawać fortuny, aby zachwycić wybrednych smakoszy.
Dołączcie do mnie w gotowaniu w trybie oszczędnościowym!
