Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mazurskie specjały z ryb, raków i innych.. REA
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Autor tej książki, który dorastał w malowniczej wsi Głodowo na Mazurach, jest prawdziwym znawcą i entuzjastą lokalnej kuchni. Jego kulinarne wyroby, przygotowywane według autentycznych, regionalnych przepisów, zyskują uznanie zarówno wśród miłośników wyśmienitych smaków, jak i na wielu konkursach kulinarnych, zdobywając liczne wyróżnienia. W tej publikacji dzieli się on swoimi kulinarnymi sekretami oraz bogactwem lokalnej spiżarni. Czytelnicy mają okazję poznać mazurskie specjały, które zachwycają nie tylko smakiem, ale również prostotą przygotowania. Odwiedzając Głodowo, każdy może ocenić swoje kuchenne dzieła w porównaniu do tych, które tworzy ten wyjątkowy Mistrz.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Autor tej książki, który dorastał w malowniczej wsi Głodowo na Mazurach, jest prawdziwym znawcą i entuzjastą lokalnej kuchni. Jego kulinarne wyroby, przygotowywane według autentycznych, regionalnych przepisów, zyskują uznanie zarówno wśród miłośników wyśmienitych smaków, jak i na wielu konkursach kulinarnych, zdobywając liczne wyróżnienia. W tej publikacji dzieli się on swoimi kulinarnymi sekretami oraz bogactwem lokalnej spiżarni. Czytelnicy mają okazję poznać mazurskie specjały, które zachwycają nie tylko smakiem, ale również prostotą przygotowania. Odwiedzając Głodowo, każdy może ocenić swoje kuchenne dzieła w porównaniu do tych, które tworzy ten wyjątkowy Mistrz.
