Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Lunchbox na każdy dzień
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Lunch nie musi być drogi ani monotonny! Dzięki przepisom wykorzystującym łatwo dostępne składniki możesz skomponować zdrowy posiłek, który również zachwyci wyglądem, czerpiąc inspiracje z japońskiego bento. Popularność lunchboxów zdobyła serca w całym kraju; teraz każdy, kto pragnie zadbać o zdrową dietę, sięga po praktyczne pudełko pełne smakowitych przekąsek.
W sytuacji, gdy brakuje ci pomysłów, sięgnij po tę książkę. Zawiera nie tylko przepisy na pyszne potrawy z sezonowych produktów, ale też liczne praktyczne wskazówki. Dowiesz się, jak ekonomicznie i szybko przygotować posiłki do pracy, zaplanować dietę na cały rok z odpowiednim podejściem do zakupów oraz jak uniknąć marnotrawstwa jedzenia. Otrzymasz także rady dotyczące wyboru właściwego rodzaju pojemnika dla różnych posiłków.
Autorka, Malwina Bareła, znana z bloga "Filozofia smaku", czerpie z japońskiej sztuki przygotowywania posiłków w stylu bento, przekonana, że jedzenie ma służyć nie tylko podniebieniu, ale i cieszyć oko.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Lunch nie musi być drogi ani monotonny! Dzięki przepisom wykorzystującym łatwo dostępne składniki możesz skomponować zdrowy posiłek, który również zachwyci wyglądem, czerpiąc inspiracje z japońskiego bento. Popularność lunchboxów zdobyła serca w całym kraju; teraz każdy, kto pragnie zadbać o zdrową dietę, sięga po praktyczne pudełko pełne smakowitych przekąsek.
W sytuacji, gdy brakuje ci pomysłów, sięgnij po tę książkę. Zawiera nie tylko przepisy na pyszne potrawy z sezonowych produktów, ale też liczne praktyczne wskazówki. Dowiesz się, jak ekonomicznie i szybko przygotować posiłki do pracy, zaplanować dietę na cały rok z odpowiednim podejściem do zakupów oraz jak uniknąć marnotrawstwa jedzenia. Otrzymasz także rady dotyczące wyboru właściwego rodzaju pojemnika dla różnych posiłków.
Autorka, Malwina Bareła, znana z bloga "Filozofia smaku", czerpie z japońskiej sztuki przygotowywania posiłków w stylu bento, przekonana, że jedzenie ma służyć nie tylko podniebieniu, ale i cieszyć oko.
