Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Lunchbox na każdy dzień. Przepisy inspirowane japońskim bento
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Twoje codzienne posiłki wcale nie muszą być monotonne ani kosztowne! Wypełnij swój lunchbox zdrowymi potrawami z łatwo dostępnych składników, kierując się estetyką japońskiego bento, które sprawi, że twoje dania będą nie tylko smaczne, ale też wizualnie atrakcyjne!
Coraz więcej osób w Polsce z entuzjazmem podchodzi do idei lunchboxów. Każdy, kto stawia na zdrowy tryb życia, zabiera ze sobą do pracy pudełko pełne apetycznych i odżywczych posiłków. Jeśli poszukujesz inspiracji, ta książka jest idealnym rozwiązaniem. Przedstawiono w niej nie tylko przepisy na potrawy z sezonowych produktów, ale także praktyczne wskazówki:
- jak przygotować posiłki do lunchboxu tanio i efektywnie,
- jak zaplanować dietę na cały rok i mądrze robić zakupy,
- jak uniknąć marnowania żywności,
- jakie pojemniki najlepiej pasują do określonych rodzajów posiłków.
Malwina Bareła, znana jako autorka bloga Filozofia smaku, inspiruje się japońską filozofią bento. Uważa ona, że jedzenie to nie tylko sposób na zaspokojenie apetytu, ale również przyjemność estetyczna.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Twoje codzienne posiłki wcale nie muszą być monotonne ani kosztowne! Wypełnij swój lunchbox zdrowymi potrawami z łatwo dostępnych składników, kierując się estetyką japońskiego bento, które sprawi, że twoje dania będą nie tylko smaczne, ale też wizualnie atrakcyjne!
Coraz więcej osób w Polsce z entuzjazmem podchodzi do idei lunchboxów. Każdy, kto stawia na zdrowy tryb życia, zabiera ze sobą do pracy pudełko pełne apetycznych i odżywczych posiłków. Jeśli poszukujesz inspiracji, ta książka jest idealnym rozwiązaniem. Przedstawiono w niej nie tylko przepisy na potrawy z sezonowych produktów, ale także praktyczne wskazówki:
- jak przygotować posiłki do lunchboxu tanio i efektywnie,
- jak zaplanować dietę na cały rok i mądrze robić zakupy,
- jak uniknąć marnowania żywności,
- jakie pojemniki najlepiej pasują do określonych rodzajów posiłków.
Malwina Bareła, znana jako autorka bloga Filozofia smaku, inspiruje się japońską filozofią bento. Uważa ona, że jedzenie to nie tylko sposób na zaspokojenie apetytu, ale również przyjemność estetyczna.
