Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj świat kulinariów, w którym królują rośliny, a gluten i rafinowany cukier nie mają wstępu. Ta książka zaprasza cię na przygodę pełną nieoczywistych smaków i aromatów, która odmieni twoje podejście do jedzenia i pozwoli cieszyć się zarówno wspaniałymi potrawami, jak i dobrym zdrowiem. Znajdziesz tu przepisy na burgery i klopsiki z fasoli, spirale z cukinii zamiast tradycyjnego makaronu, a nawet parmezan, który choć pozbawiony sera, cieszy podniebienia. Naleśniki w kolorze zieleni, ryżowo danie bez ani grama masła, a na deser rozpieszczają nas ciasta z dodatkiem chia, serniki na bazie kaszy jaglanej, banoffee z daktylowym karmelem oraz intensywnie czekoladowe brownie z batatów. Kuchnia roślinna to królestwo kulinarnej wolności, gdzie jedynym ograniczeniem jest twoja wyobraźnia. Ina Rybarczyk, znana z bloga True Taste Hunters, zachęca cię do wkroczenia w ten fascynujący świat. Jesteś gotowy na inspirującą kulinarną podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku?
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj świat kulinariów, w którym królują rośliny, a gluten i rafinowany cukier nie mają wstępu. Ta książka zaprasza cię na przygodę pełną nieoczywistych smaków i aromatów, która odmieni twoje podejście do jedzenia i pozwoli cieszyć się zarówno wspaniałymi potrawami, jak i dobrym zdrowiem. Znajdziesz tu przepisy na burgery i klopsiki z fasoli, spirale z cukinii zamiast tradycyjnego makaronu, a nawet parmezan, który choć pozbawiony sera, cieszy podniebienia. Naleśniki w kolorze zieleni, ryżowo danie bez ani grama masła, a na deser rozpieszczają nas ciasta z dodatkiem chia, serniki na bazie kaszy jaglanej, banoffee z daktylowym karmelem oraz intensywnie czekoladowe brownie z batatów. Kuchnia roślinna to królestwo kulinarnej wolności, gdzie jedynym ograniczeniem jest twoja wyobraźnia. Ina Rybarczyk, znana z bloga True Taste Hunters, zachęca cię do wkroczenia w ten fascynujący świat. Jesteś gotowy na inspirującą kulinarną podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku?
