Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Joseph "Józek" Seeletso, który pochodzi z Botswany, z własnego wyboru silnie związał swoje życie z Polską. Jest absolwentem prestiżowego Westminster College w Londynie, gdzie zdobył tytuł Chef de Cuisine. Jako kucharz, artysta i kulinarny wizjoner, od zawsze jest zafascynowany Polską, jej smakami oraz szacunkiem dla tradycji, które są kultywowane zarówno na co dzień, jak i w kuchni.
Jego globalne podróże kulinarne zaowocowały powstaniem debiutanckiej książki, w której prezentuje swoją twórczość. Przepisy w niej zawarte to wyjątkowe połączenie afrykańskich inspiracji z polskimi składnikami, a także polskiej tradycji z afrykańskimi wpływami. Ta kuchnia to nieustanne odkrywanie nowych smaków i poszukiwanie harmonii, łącząc różnorodność w spójnym i przemyślanym podejściu kulinarnym.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Joseph "Józek" Seeletso, który pochodzi z Botswany, z własnego wyboru silnie związał swoje życie z Polską. Jest absolwentem prestiżowego Westminster College w Londynie, gdzie zdobył tytuł Chef de Cuisine. Jako kucharz, artysta i kulinarny wizjoner, od zawsze jest zafascynowany Polską, jej smakami oraz szacunkiem dla tradycji, które są kultywowane zarówno na co dzień, jak i w kuchni.
Jego globalne podróże kulinarne zaowocowały powstaniem debiutanckiej książki, w której prezentuje swoją twórczość. Przepisy w niej zawarte to wyjątkowe połączenie afrykańskich inspiracji z polskimi składnikami, a także polskiej tradycji z afrykańskimi wpływami. Ta kuchnia to nieustanne odkrywanie nowych smaków i poszukiwanie harmonii, łącząc różnorodność w spójnym i przemyślanym podejściu kulinarnym.
