Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia włoska. Podróże kulinarne
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Kuchnia włoska. Podróże kulinarne" to pięknie wydany album, który jest częścią serii "Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy". Przygotowana przez Wydawnictwo Rzeczpospolita S.A., ta książka oferuje 144 strony pełne wiedzy o włoskiej sztuce kulinarnej, wydana w 2008 roku w twardej oprawie. Seria, której częścią jest ta publikacja, skupia się na eksploracji kulinarnego dziedzictwa z różnych krańców świata, oferując praktyczne porady oraz ciekawe historie związane z tradycjami i smakami 25 różnych krajów. Każda książka w tej kolekcji została podzielona na pięć sekcji tematycznych: "Palcem po mapie..." analizuje charakterystykę kulinarnych regionów, "Z historią w tle..." odkrywa tło historyczne tworzenia potraw i lokalnych składników, "Na talerzu..." zdradza sekrety przygotowywania popularnych dań i napojów, a "Wokół stołu..." przybliża zwyczaje związane z biesiadowaniem i kulturą kulinarną. Na koniec, dział "Polecane przepisy..." proponuje wypróbowane i interesujące przepisy z danej kuchni. Wszystkie przedstawione receptury w książce przeszły trzykrotne testy kulinarne "Australian Women’s Weekly", co gwarantuje ich smakowitość i przystępność w przygotowaniu. "Kuchnia włoska. Podróże kulinarne" to pozycja, która pozwoli zanurzyć się w wyjątkowy świat włoskich smaków i tradycji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
jak nowa
3.93 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
"Kuchnia włoska. Podróże kulinarne" to pięknie wydany album, który jest częścią serii "Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy". Przygotowana przez Wydawnictwo Rzeczpospolita S.A., ta książka oferuje 144 strony pełne wiedzy o włoskiej sztuce kulinarnej, wydana w 2008 roku w twardej oprawie. Seria, której częścią jest ta publikacja, skupia się na eksploracji kulinarnego dziedzictwa z różnych krańców świata, oferując praktyczne porady oraz ciekawe historie związane z tradycjami i smakami 25 różnych krajów. Każda książka w tej kolekcji została podzielona na pięć sekcji tematycznych: "Palcem po mapie..." analizuje charakterystykę kulinarnych regionów, "Z historią w tle..." odkrywa tło historyczne tworzenia potraw i lokalnych składników, "Na talerzu..." zdradza sekrety przygotowywania popularnych dań i napojów, a "Wokół stołu..." przybliża zwyczaje związane z biesiadowaniem i kulturą kulinarną. Na koniec, dział "Polecane przepisy..." proponuje wypróbowane i interesujące przepisy z danej kuchni. Wszystkie przedstawione receptury w książce przeszły trzykrotne testy kulinarne "Australian Women’s Weekly", co gwarantuje ich smakowitość i przystępność w przygotowaniu. "Kuchnia włoska. Podróże kulinarne" to pozycja, która pozwoli zanurzyć się w wyjątkowy świat włoskich smaków i tradycji.