InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Surowe pożywienie, czyli Raw Food, zyskuje coraz większą popularność na całym świecie. Coraz więcej autorytetów z dziedziny zdrowia zachęca do sięgania po surowe produkty. Dotychczas problem stanowiło jednak skomponowanie z nich smacznych dań, ale z tym już koniec. Wszystko za sprawą tej książki. Jej autorka jest założycielką prestiżowej restauracji z surowym pożywieniem w znanym londyńskim hotelu. W swojej debiutanckiej książce, której prawa zostały jeszcze przed premierą sprzedane do wielu krajów, dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem.
Dzięki zastosowaniu przepisów zawartych w tej publikacji zapewnisz sobie dużo więcej energii niż dotychczas oraz lepsze trawienie, a Twój jadłospis będzie zastępował leki. Nauczysz się przyswajać probiotyki ze sfermentowanych pokarmów i poznasz zasady smakosza surowej diety. Zrozumiesz znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków kluczowych dla zdrowia człowieka oraz dowiesz się, które dania dostarczą Ci najwięcej poszczególnych mikroelementów. Świadomie zaopatrzysz swoją spiżarnię i będziesz jeść zgodnie z porami roku. Autorka obala również wiele mitów dotyczących białka.
Bogato ilustrowana publikacja zawiera przepisy na niesamowicie smaczne i łatwe w przygotowaniu dania. Znajdziesz tu wskazówki, jak przyrządzić prozdrowotne śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, dania na imprezy oraz dla dzieci. A wszystkie one zostały opracowane w zgodzie z zasadami kuchni typu Raw Food. Surowo, czyli smacznie i zdrowo.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Surowe pożywienie, czyli Raw Food, zyskuje coraz większą popularność na całym świecie. Coraz więcej autorytetów z dziedziny zdrowia zachęca do sięgania po surowe produkty. Dotychczas problem stanowiło jednak skomponowanie z nich smacznych dań, ale z tym już koniec. Wszystko za sprawą tej książki. Jej autorka jest założycielką prestiżowej restauracji z surowym pożywieniem w znanym londyńskim hotelu. W swojej debiutanckiej książce, której prawa zostały jeszcze przed premierą sprzedane do wielu krajów, dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem.
Dzięki zastosowaniu przepisów zawartych w tej publikacji zapewnisz sobie dużo więcej energii niż dotychczas oraz lepsze trawienie, a Twój jadłospis będzie zastępował leki. Nauczysz się przyswajać probiotyki ze sfermentowanych pokarmów i poznasz zasady smakosza surowej diety. Zrozumiesz znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków kluczowych dla zdrowia człowieka oraz dowiesz się, które dania dostarczą Ci najwięcej poszczególnych mikroelementów. Świadomie zaopatrzysz swoją spiżarnię i będziesz jeść zgodnie z porami roku. Autorka obala również wiele mitów dotyczących białka.
Bogato ilustrowana publikacja zawiera przepisy na niesamowicie smaczne i łatwe w przygotowaniu dania. Znajdziesz tu wskazówki, jak przyrządzić prozdrowotne śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, dania na imprezy oraz dla dzieci. A wszystkie one zostały opracowane w zgodzie z zasadami kuchni typu Raw Food. Surowo, czyli smacznie i zdrowo.