Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Księga mięsa
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Szczegóły
Opinie
Inne książki tego autora
Książki z tej samej kategorii
Dostawa i płatność
Szczegóły
Cena: 16.21 zł
Okładka: Twarda
Ilość stron: 240
Rok wydania: 2016
Rozmiar: 25 x 27 mm
ID: 9788378446118
Wydawnictwo: Olesiejuk
Inne książki: Monika Schuster
23.92 zł
dobry
-
23.92 zł
dobry
Taniej o 18.98 zł 42.90 zł
4.14 zł
dobry
-
4.87 zł
jak nowa
-
4.14 zł
dobry
-
13.42 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 11.76 zł 15.90 zł
114.70 zł
widoczne ślady używania
-
114.70 zł
widoczne ślady używania
23.81 zł
jak nowa
-
23.81 zł
jak nowa
-
21.32 zł
dobry
Taniej o 71.09 zł 94.90 zł
21.00 zł
jak nowa
-
21.00 zł
jak nowa
Taniej o 13.90 zł 34.90 zł
46.52 zł
nowa
-
46.52 zł
nowa
60.01 zł
dobry
-
60.01 zł
dobry
Inne książki: Książki kucharskie
129.61 zł
dobry
-
129.61 zł
dobry
254.97 zł
nowa
-
57.88 zł
jak nowa
-
254.97 zł
nowa
23.54 zł
jak nowa
-
23.54 zł
jak nowa
Taniej o 26.24 zł 49.78 zł
32.55 zł
jak nowa
-
32.55 zł
jak nowa
Taniej o 7.89 zł 40.44 zł
25.86 zł
widoczne ślady używania
-
35.61 zł
dobry
-
25.86 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 63.14 zł 89.00 zł
17.53 zł
dobry
-
17.97 zł
jak nowa
-
17.53 zł
dobry
-
21.18 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 41.47 zł 59.00 zł
21.99 zł
jak nowa
-
21.99 zł
jak nowa
-
16.81 zł
widoczne ślady używania
Taniej o 37.01 zł 59.00 zł
Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!
W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.
Dowiedz się więcejWartość nagród w tym miesiącu
850 zł
Dodaj swoją opinię
Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.
Czy chcesz zostawić tylko ocenę?
Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.
Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.
Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.
Sposoby dostawy
Płatne z góry
InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
ORLEN Paczka
11.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier GLS
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier InPost
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier DPD
14.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
DPD Pickup Punkt Odbioru
11.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Pocztex Kurier
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Kurier GLS - kraje UE
69.00 zł
Odbiór osobisty (Dębica)
3.00 zł
Płatne przy odbiorze
Kurier GLS pobranie
23.99 zł
Sposoby płatności
Płatność z góry
Przedpłata
Zwykły przelew