InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kiszonek i fermentacji" powraca z rozszerzonym i poprawionym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Czy masz ochotę na: Stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem? Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci? Kiszone migdały? Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej? A może kiszoną Krwawą Mary? Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy. Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni z warszawskiej restauracji Zoni. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji, który zaprasza zaprasza do zmiany przyzwyczajeń polskiego podniebienia. "Praktyczny przewodnik omawiający proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych kiszonek. Ważne nie tylko dla kuchni polskiej, ale i tej pochodzącej z całego świata."
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kiszonek i fermentacji" powraca z rozszerzonym i poprawionym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Czy masz ochotę na: Stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem? Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci? Kiszone migdały? Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej? A może kiszoną Krwawą Mary? Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy. Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni z warszawskiej restauracji Zoni. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji, który zaprasza zaprasza do zmiany przyzwyczajeń polskiego podniebienia. "Praktyczny przewodnik omawiający proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych kiszonek. Ważne nie tylko dla kuchni polskiej, ale i tej pochodzącej z całego świata."