InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka obecna przez wiele miesięcy na liście bestsellerów The New York Times!
Aby cieszyć się dobrym zdrowiem i prawidłową wagą, należy spożywać tylko takie produkty, których zagregowana wartość odżywcza zdecydowanie przewyższa ich wartość kaloryczną. Niestety wielu lekarzy i dietetyków nie zna najnowszych badań w tej dziedzinie i nie stosuje w praktyce swego poradnictwa skali ANDI, która informuje o całkowitej wartości odżywczej pokarmów pod kątem tego, ile zawierają one ważnych dla zdrowia i życia substancji jak: wapń, karotenoidy (beta-karoten, alfa-karoten, luteina, zeaksantyna i likopen), błonnik, kwas foliowy, glukozynolaty, żelazo, magnez, niacyna, selen, witamina B1 (tiamina), witamina B2 (ryboflawina), witamina B6, witamina B12, witamina C, witamina E, cynk oraz inne. Pokazuje ona także, jaką ilość antyoksydantów zawiera dany pokarm i jaką ma on zdolność do absorbowania wolnych rodników.
Ta książka pomoże ci:
- całkowicie zredukować nadmiar masy ciała
- pozbyć się przewlekłych, groźnych schorzeń
- dobrze spać
- czuć się lepiej zarówno fizycznie, jak i psychicznie
- mieć więcej energii.
Dowiesz się z niej także:
- czy picie mleka jest zdrowe
- czy nabiał chroni przed osteoporozą
- dlaczego klasyczna piramida żywieniowa jest de facto grobowcem dla naszego zdrowia.
Jeśli więc nie chcesz wykopać sobie grobu nożem i widelcem, poznaj:
- "parszywą dwunastkę", czyli najbardziej toksyczne produkty wśród tych najzdrowszych
- filozofię jedzenia niedożywionych grubasów
- ciemną stronę białek zwierzęcych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka obecna przez wiele miesięcy na liście bestsellerów The New York Times!
Aby cieszyć się dobrym zdrowiem i prawidłową wagą, należy spożywać tylko takie produkty, których zagregowana wartość odżywcza zdecydowanie przewyższa ich wartość kaloryczną. Niestety wielu lekarzy i dietetyków nie zna najnowszych badań w tej dziedzinie i nie stosuje w praktyce swego poradnictwa skali ANDI, która informuje o całkowitej wartości odżywczej pokarmów pod kątem tego, ile zawierają one ważnych dla zdrowia i życia substancji jak: wapń, karotenoidy (beta-karoten, alfa-karoten, luteina, zeaksantyna i likopen), błonnik, kwas foliowy, glukozynolaty, żelazo, magnez, niacyna, selen, witamina B1 (tiamina), witamina B2 (ryboflawina), witamina B6, witamina B12, witamina C, witamina E, cynk oraz inne. Pokazuje ona także, jaką ilość antyoksydantów zawiera dany pokarm i jaką ma on zdolność do absorbowania wolnych rodników.
Ta książka pomoże ci:
- całkowicie zredukować nadmiar masy ciała
- pozbyć się przewlekłych, groźnych schorzeń
- dobrze spać
- czuć się lepiej zarówno fizycznie, jak i psychicznie
- mieć więcej energii.
Dowiesz się z niej także:
- czy picie mleka jest zdrowe
- czy nabiał chroni przed osteoporozą
- dlaczego klasyczna piramida żywieniowa jest de facto grobowcem dla naszego zdrowia.
Jeśli więc nie chcesz wykopać sobie grobu nożem i widelcem, poznaj:
- "parszywą dwunastkę", czyli najbardziej toksyczne produkty wśród tych najzdrowszych
- filozofię jedzenia niedożywionych grubasów
- ciemną stronę białek zwierzęcych.