Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedz, módl się, jedz
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Jak przeżyć kryzys czterdziestolatka i nie zwariować" to pozycja dedykowana wszystkim, którzy zbliżają się do momentu życiowego znanego jako wiek średni. Dla tych, którzy odczuwają dotkliwe skutki spadku kondycji fizycznej, mają poczucie nadchodzącej śmiertelności oraz zastanawiają się nad niespełnionymi ambicjami, książka ta może stać się przewodnikiem.
Głównym bohaterem jest Michael Booth, często zmagający się z rozczarowaniem życiem, rozproszonym umysłem i lekkim zamroczeniem alkoholowym. Pragnąc zmian, decyduje się na stworzenie kompleksowego kompendium kuchni indyjskiej, co prowadzi go na wyprawę do Indii wraz z żoną i dwójką dzieci. Podróżuje przez tajemniczy Delhi, powoli niszczejący Amritsar, aż dociera do majestatycznego Tadż Maralu. Niestety, zamiast postępów w pracy, Booth coraz bardziej zagłębia się w kryzys wieku średniego.
Na szczęście, jego żona bierze sprawy w swoje ręce, zapisując Michaela na intensywny obóz jogi i konsultując się z mądrym, doświadczonym guru medytacji, w nadziei przywrócenia mu równowagi duchowej. Pytanie brzmi, czy Booth zdoła opanować swoje możliwości, pokonać wewnętrzne lęki i nałogi, a także czy znajdzie w sobie siłę, by być wsparciem dla swojej rodziny?
Jako dziennikarz i autor książek o tematyce kulinarnej, Michael Booth regularnie publikuje w prestiżowych magazynach takich jak „Condé Nast Traveller” i „Monocle”, a także w licznych uznawanych brytyjskich gazetach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Jak przeżyć kryzys czterdziestolatka i nie zwariować" to pozycja dedykowana wszystkim, którzy zbliżają się do momentu życiowego znanego jako wiek średni. Dla tych, którzy odczuwają dotkliwe skutki spadku kondycji fizycznej, mają poczucie nadchodzącej śmiertelności oraz zastanawiają się nad niespełnionymi ambicjami, książka ta może stać się przewodnikiem.
Głównym bohaterem jest Michael Booth, często zmagający się z rozczarowaniem życiem, rozproszonym umysłem i lekkim zamroczeniem alkoholowym. Pragnąc zmian, decyduje się na stworzenie kompleksowego kompendium kuchni indyjskiej, co prowadzi go na wyprawę do Indii wraz z żoną i dwójką dzieci. Podróżuje przez tajemniczy Delhi, powoli niszczejący Amritsar, aż dociera do majestatycznego Tadż Maralu. Niestety, zamiast postępów w pracy, Booth coraz bardziej zagłębia się w kryzys wieku średniego.
Na szczęście, jego żona bierze sprawy w swoje ręce, zapisując Michaela na intensywny obóz jogi i konsultując się z mądrym, doświadczonym guru medytacji, w nadziei przywrócenia mu równowagi duchowej. Pytanie brzmi, czy Booth zdoła opanować swoje możliwości, pokonać wewnętrzne lęki i nałogi, a także czy znajdzie w sobie siłę, by być wsparciem dla swojej rodziny?
Jako dziennikarz i autor książek o tematyce kulinarnej, Michael Booth regularnie publikuje w prestiżowych magazynach takich jak „Condé Nast Traveller” i „Monocle”, a także w licznych uznawanych brytyjskich gazetach.
