Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Japoni. Przewodnik kulinarny
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kolekcja kulinarnych przewodników, która wystartowała jesienią 2006 roku, przyświeca idei, że jedzenie to sposób na odkrycie świata, który jest nie tylko przyjemny, ale również efektywny. Seria ta obejmuje już takie kraje jak Bułgaria, Chorwacja, Francja, Hiszpania, Egipt, Maroko, Tunezja i Węgry, oferując podróż pełną aromatów i smaków do miejsc popularnych wśród polskich turystów. W 2008 roku dołączyły do niej nowe przewodniki, obejmujące Indie, Japonię, Chiny oraz Meksyk. Japoński przewodnik kulinarny został stworzony przez Pawła Albrzykowskiego, który przyznaje, że jego miłość do kuchni przewyższa fascynację zabytkami. Jest on uznawanym autorytetem i nauczycielem w dziedzinie kuchni orientalnych. Ten przewodnik, wzbogacony o znakomite zdjęcia potraw, przypraw, pejzaży, a także dzieł sztuki i architektury, zaprasza nas na kulinarną wędrówkę po różnych regionach Japonii, takich jak Hokkaido, Honsiu, Tokio, Shikoku, Kiusiu i Okinawa, jednocześnie odkrywając bogatą historię i zasady kuchni japońskiej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kolekcja kulinarnych przewodników, która wystartowała jesienią 2006 roku, przyświeca idei, że jedzenie to sposób na odkrycie świata, który jest nie tylko przyjemny, ale również efektywny. Seria ta obejmuje już takie kraje jak Bułgaria, Chorwacja, Francja, Hiszpania, Egipt, Maroko, Tunezja i Węgry, oferując podróż pełną aromatów i smaków do miejsc popularnych wśród polskich turystów. W 2008 roku dołączyły do niej nowe przewodniki, obejmujące Indie, Japonię, Chiny oraz Meksyk. Japoński przewodnik kulinarny został stworzony przez Pawła Albrzykowskiego, który przyznaje, że jego miłość do kuchni przewyższa fascynację zabytkami. Jest on uznawanym autorytetem i nauczycielem w dziedzinie kuchni orientalnych. Ten przewodnik, wzbogacony o znakomite zdjęcia potraw, przypraw, pejzaży, a także dzieł sztuki i architektury, zaprasza nas na kulinarną wędrówkę po różnych regionach Japonii, takich jak Hokkaido, Honsiu, Tokio, Shikoku, Kiusiu i Okinawa, jednocześnie odkrywając bogatą historię i zasady kuchni japońskiej.
