Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 Przepisów ...
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pierwsza książka kucharska Marty Dymek, twórczyni popularnego polskiego bloga „Jadłonomia”, oferuje nowoczesne podejście do gotowania bez udziału mięsa. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad wykorzystaniem łodygi brokułu w kuchni albo nad zastosowaniem natki marchewki? A jeśli szukasz pomysłu na wegański pasztet na uroczysty stół, ta książka może być odpowiedzią na twoje pytania.
Marta Dymek, znana także z programu „Dzień dobry TVN”, w tej wyczekiwanej publikacji dzieli się ponad 100 przepisami. Każdy z nich pozwala przekonać się, że dania roślinne mogą być równie zadowalające co tradycyjne potrawy mięsne. Odkryjesz w niej przepisy na potrawy na każdą porę dnia — od śniadań, przez obiady, po kolacje. Dymek pokazuje, jak burak może stać się podstawą czekoladowego ciasta, jak pietruszka łączy się harmonijnie z gruszką, czy jak kapusta zamienia się w chrupiące chipsy. To pozycja, której nie może zabraknąć w bibliotece zarówno wegan, jak i wszystkich tych, którzy pragną wzbogacić swoje kulinarne doświadczenie o dania roślinne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pierwsza książka kucharska Marty Dymek, twórczyni popularnego polskiego bloga „Jadłonomia”, oferuje nowoczesne podejście do gotowania bez udziału mięsa. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się nad wykorzystaniem łodygi brokułu w kuchni albo nad zastosowaniem natki marchewki? A jeśli szukasz pomysłu na wegański pasztet na uroczysty stół, ta książka może być odpowiedzią na twoje pytania.
Marta Dymek, znana także z programu „Dzień dobry TVN”, w tej wyczekiwanej publikacji dzieli się ponad 100 przepisami. Każdy z nich pozwala przekonać się, że dania roślinne mogą być równie zadowalające co tradycyjne potrawy mięsne. Odkryjesz w niej przepisy na potrawy na każdą porę dnia — od śniadań, przez obiady, po kolacje. Dymek pokazuje, jak burak może stać się podstawą czekoladowego ciasta, jak pietruszka łączy się harmonijnie z gruszką, czy jak kapusta zamienia się w chrupiące chipsy. To pozycja, której nie może zabraknąć w bibliotece zarówno wegan, jak i wszystkich tych, którzy pragną wzbogacić swoje kulinarne doświadczenie o dania roślinne.
