Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Gotuj na parze Jedz zdrowo
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta znakomita książka z serii odkrywa sposoby, jak gotowanie na parze może objąć niemal wszystkie warzywa, znaczną część mięs oraz ryby i owoce morza. Metoda ta doskonale sprawdza się również w przypadku jaj, omletów, kasz i ryżu. Co więcej, pierogi i kluski drożdżowe również są świetnym przykładem dań, które można na parze przygotować, z możliwością dowolnego wyboru nadzienia. Jedną z kluczowych zalet tej metody gotowania jest to, że nie wymaga użycia soli ani tłuszczu, co skutkuje lekkostrawnymi i niskokalorycznymi posiłkami. Dzięki temu dania te są odpowiednie dla każdego – od małych dzieci, przez dorosłych, po seniorów oraz osoby przestrzegające diety.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta znakomita książka z serii odkrywa sposoby, jak gotowanie na parze może objąć niemal wszystkie warzywa, znaczną część mięs oraz ryby i owoce morza. Metoda ta doskonale sprawdza się również w przypadku jaj, omletów, kasz i ryżu. Co więcej, pierogi i kluski drożdżowe również są świetnym przykładem dań, które można na parze przygotować, z możliwością dowolnego wyboru nadzienia. Jedną z kluczowych zalet tej metody gotowania jest to, że nie wymaga użycia soli ani tłuszczu, co skutkuje lekkostrawnymi i niskokalorycznymi posiłkami. Dzięki temu dania te są odpowiednie dla każdego – od małych dzieci, przez dorosłych, po seniorów oraz osoby przestrzegające diety.
