Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Gotowanie na parze
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Każdy kucharz ma swoje ulubione techniki przyrządzania potraw, ale dążymy do tego, by nasze posiłki były nie tylko pyszne, lecz także zdrowe i barwne, wykorzystując świeże składniki. W obecnych czasach, kiedy tak bardzo dbamy o jakość jedzenia, gotowanie na parze staje się prawdziwym sprzymierzeńcem. Mimo powszechnego przekonania, dania przygotowane tą metodą wcale nie muszą być mdłe i pozbawione charakteru.
Książka, którą prezentujemy, odkrywa przed Czytelnikami tajemnice sztuki gotowania na parze. Dzięki niej przekonacie się, że niemal każde danie, przygotowane w ten sposób, może zyskać na smaku i wartości odżywczej. Dowiedz się, jak przekształcić codzienne potrawy w prawdziwe kulinarne arcydzieła, korzystając z tej zdrowej i pełnej smaków techniki kulinarnej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Każdy kucharz ma swoje ulubione techniki przyrządzania potraw, ale dążymy do tego, by nasze posiłki były nie tylko pyszne, lecz także zdrowe i barwne, wykorzystując świeże składniki. W obecnych czasach, kiedy tak bardzo dbamy o jakość jedzenia, gotowanie na parze staje się prawdziwym sprzymierzeńcem. Mimo powszechnego przekonania, dania przygotowane tą metodą wcale nie muszą być mdłe i pozbawione charakteru.
Książka, którą prezentujemy, odkrywa przed Czytelnikami tajemnice sztuki gotowania na parze. Dzięki niej przekonacie się, że niemal każde danie, przygotowane w ten sposób, może zyskać na smaku i wartości odżywczej. Dowiedz się, jak przekształcić codzienne potrawy w prawdziwe kulinarne arcydzieła, korzystając z tej zdrowej i pełnej smaków techniki kulinarnej.
