Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Głodne kawałki Kill grill 2
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Autor znanego bestsellera „Kill Grill”, Anthony Bourdain, ponownie zaskakuje swoich czytelników, wracając w pełnej krasie. Rozpoznawalny w Polsce dzięki swoim programom podróżniczo-kulinarnym, Bourdain pogłębia tematy, które poruszał w poprzednich książkach, w tym we wspomnianym „Kill Grillu”. Z ogromną pasją relacjonuje swoje kulinarne przygody oraz odkrywanie lokalnych przysmaków, a jednocześnie krytycznie przygląda się różnym aspektom współczesnej sztuki kulinarnej. Jego pisarstwo charakteryzuje się barwnym, pełnym ironii stylem, a opisane historie traktuje z lekkim dystansem. Z uznaniem mówi o ciężkiej pracy szeregowych kucharzy, równocześnie nie stroniąc od krytyki wobec kulinarnych celebrytów, którzy jego zdaniem dawno stracili z oczu prawdziwy sens gotowania. Dodatkowo, bezlitośnie ocenia telewizyjną „pornografię kulinarną”, z humorem przyglądając się kondycji gastronomii w Stanach Zjednoczonych. Fani jego programów mogą liczyć na kolejny wciągający tekst!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Autor znanego bestsellera „Kill Grill”, Anthony Bourdain, ponownie zaskakuje swoich czytelników, wracając w pełnej krasie. Rozpoznawalny w Polsce dzięki swoim programom podróżniczo-kulinarnym, Bourdain pogłębia tematy, które poruszał w poprzednich książkach, w tym we wspomnianym „Kill Grillu”. Z ogromną pasją relacjonuje swoje kulinarne przygody oraz odkrywanie lokalnych przysmaków, a jednocześnie krytycznie przygląda się różnym aspektom współczesnej sztuki kulinarnej. Jego pisarstwo charakteryzuje się barwnym, pełnym ironii stylem, a opisane historie traktuje z lekkim dystansem. Z uznaniem mówi o ciężkiej pracy szeregowych kucharzy, równocześnie nie stroniąc od krytyki wobec kulinarnych celebrytów, którzy jego zdaniem dawno stracili z oczu prawdziwy sens gotowania. Dodatkowo, bezlitośnie ocenia telewizyjną „pornografię kulinarną”, z humorem przyglądając się kondycji gastronomii w Stanach Zjednoczonych. Fani jego programów mogą liczyć na kolejny wciągający tekst!
