Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Faceci do wynajęcia T.3 Kucharz
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Historia słodka jak miód i pikantna jak chili
Amelia zawsze dobrze się czuła w kuchni. Lubiła bawić się przepisami, eksperymentować i wyczarowywać przepyszne dania dla swoich bliskich. Nigdy nie myślała, że mogłaby zajmować się tym zawodowo, jednak kiedy okoliczności zmuszają ją do znalezienia pracy, a w niedawno otwartej restauracji właśnie szukają pracownika, trudno nie uwierzyć w przeznaczenie. Zwłaszcza jeśli właściciel restauracji to znany kucharz, wschodząca gwiazda polskiej sceny kulinarnej.
Amelia jest przekonana, że szczęście w końcu się do niej uśmiechnęło. Szybko zmienia zdanie, kiedy przychodzi jej stanąć twarzą w twarz z przystojnym celebrytą, który traktuje kuchnię jak podległe mu królestwo. Dziewczyna jest jednak uparta i zdeterminowana, aby udowodnić, że zasługuje na pracę pod jego okiem. A może to nie ona powinna cokolwiek udowadniać? Nie podejrzewa nawet, jakie motywy kierowały Tomkiem, kiedy zdecydował się ją zatrudnić. Jedno jest pewne jej relacje z szefem niezmiennie podnoszą temperaturę w kuchni, doprowadzając krew do wrzenia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Historia słodka jak miód i pikantna jak chili
Amelia zawsze dobrze się czuła w kuchni. Lubiła bawić się przepisami, eksperymentować i wyczarowywać przepyszne dania dla swoich bliskich. Nigdy nie myślała, że mogłaby zajmować się tym zawodowo, jednak kiedy okoliczności zmuszają ją do znalezienia pracy, a w niedawno otwartej restauracji właśnie szukają pracownika, trudno nie uwierzyć w przeznaczenie. Zwłaszcza jeśli właściciel restauracji to znany kucharz, wschodząca gwiazda polskiej sceny kulinarnej.
Amelia jest przekonana, że szczęście w końcu się do niej uśmiechnęło. Szybko zmienia zdanie, kiedy przychodzi jej stanąć twarzą w twarz z przystojnym celebrytą, który traktuje kuchnię jak podległe mu królestwo. Dziewczyna jest jednak uparta i zdeterminowana, aby udowodnić, że zasługuje na pracę pod jego okiem. A może to nie ona powinna cokolwiek udowadniać? Nie podejrzewa nawet, jakie motywy kierowały Tomkiem, kiedy zdecydował się ją zatrudnić. Jedno jest pewne jej relacje z szefem niezmiennie podnoszą temperaturę w kuchni, doprowadzając krew do wrzenia.