Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowy wyrób - Tradycyjna kuchnia postna
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Post, czyli wstrzymywanie się od jedzenia, picia oraz codziennych przyjemności, przez długi czas był postrzegany przede wszystkim w ramach praktyk religijnych. Współcześnie post zyskuje także uznanie jako istotny element dbania o zdrowie, ponieważ wspomaga detoksykację organizmu i przyczynia się do jego regeneracji. Znany aforyzm "w zdrowym ciele zdrowy duch" dobrze oddaje tę ideę. Praktykowanie postu ma swoje korzenie w historii medycyny, co sprawia, że czerpanie z tej tradycji może być korzystne dla naszego zdrowia. Chociaż post występuje w wielu religiach, jego formy bywają różnorodne. Książka szczegółowo przedstawia tradycyjne potrawy związane z katolickimi, prawosławnymi i judaistycznymi zwyczajami postnymi. W przypadku islamu, takim szczególnym okresem jest ramadan, kiedy wyznawcy powstrzymują się od jedzenia i picia od świtu do zmierzchu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Post, czyli wstrzymywanie się od jedzenia, picia oraz codziennych przyjemności, przez długi czas był postrzegany przede wszystkim w ramach praktyk religijnych. Współcześnie post zyskuje także uznanie jako istotny element dbania o zdrowie, ponieważ wspomaga detoksykację organizmu i przyczynia się do jego regeneracji. Znany aforyzm "w zdrowym ciele zdrowy duch" dobrze oddaje tę ideę. Praktykowanie postu ma swoje korzenie w historii medycyny, co sprawia, że czerpanie z tej tradycji może być korzystne dla naszego zdrowia. Chociaż post występuje w wielu religiach, jego formy bywają różnorodne. Książka szczegółowo przedstawia tradycyjne potrawy związane z katolickimi, prawosławnymi i judaistycznymi zwyczajami postnymi. W przypadku islamu, takim szczególnym okresem jest ramadan, kiedy wyznawcy powstrzymują się od jedzenia i picia od świtu do zmierzchu.
