Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowa spiżarnia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta stanowi nieocenione źródło wiedzy na temat przygotowywania i przechowywania różnorodnych produktów spożywczych. Znajdziesz tu szczegółowe instrukcje dotyczące produkcji alkoholi, zarówno tych tradycyjnych, jak i bardziej nowoczesnych wariantów. Ponadto, autorzy dzielą się sprawdzonymi metodami na przyrządzanie przetworów z owoców, warzyw i grzybów, co pozwala na zachowanie pełni smaków i aromatów przez cały rok.
Nie zabraknie również wskazówek odnośnie przetworów mięsnych i rybnych, jak również praktycznych informacji o mrożonkach i suszach. Książka ta zaskoczy Cię też bogactwem wiedzy na temat pożytecznych ziół i aromatycznych przypraw, które potrafią przeobrazić zwykłe danie w prawdziwą ucztę smaków.
Dodatkowo, dowiesz się o tajnikach produkcji olejów, octów, masła oraz serów, które z pewnością wzbogacą Twoje kuchenne przygody. Ważną część publikacji stanowi również sekcja poświęcona tradycyjnym daniom mącznym oraz domowemu pieczeniu chleba i ciast drożdżowych. Dzięki tej książce, przechowywanie świeżości owoców i warzyw stanie się prostsze i bardziej skuteczne, a Twoje kulinarne umiejętności wzniosą się na nowy poziom.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta stanowi nieocenione źródło wiedzy na temat przygotowywania i przechowywania różnorodnych produktów spożywczych. Znajdziesz tu szczegółowe instrukcje dotyczące produkcji alkoholi, zarówno tych tradycyjnych, jak i bardziej nowoczesnych wariantów. Ponadto, autorzy dzielą się sprawdzonymi metodami na przyrządzanie przetworów z owoców, warzyw i grzybów, co pozwala na zachowanie pełni smaków i aromatów przez cały rok.
Nie zabraknie również wskazówek odnośnie przetworów mięsnych i rybnych, jak również praktycznych informacji o mrożonkach i suszach. Książka ta zaskoczy Cię też bogactwem wiedzy na temat pożytecznych ziół i aromatycznych przypraw, które potrafią przeobrazić zwykłe danie w prawdziwą ucztę smaków.
Dodatkowo, dowiesz się o tajnikach produkcji olejów, octów, masła oraz serów, które z pewnością wzbogacą Twoje kuchenne przygody. Ważną część publikacji stanowi również sekcja poświęcona tradycyjnym daniom mącznym oraz domowemu pieczeniu chleba i ciast drożdżowych. Dzięki tej książce, przechowywanie świeżości owoców i warzyw stanie się prostsze i bardziej skuteczne, a Twoje kulinarne umiejętności wzniosą się na nowy poziom.
