InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najnowszy bioporadnik podpowiada, jak aktywnie wpływać na własne zdrowie i samopoczucie. Oprócz fachowych informacji zawiera autorskie przepisy na potrawy, które pozwolą aktywować mózg i uwalniać endorfiny.
Wpływamy na własne zdrowie, gdy wybieramy miejsca, w których żyjemy, przedmioty, którymi na co dzień się otaczamy, i sposób, w jaki się odżywiamy. Autorka przekonuje, że możemy to robić świadomie: właściwie odżywiać mózg, czyli zdrowiej jeść, by szczęśliwiej żyć. Zdrowy styl życia i odpowiednio dobrane składniki żywności chronią przed depresją i zaburzeniami nastroju, pobudzają kreatywność i dodają wigoru. Sprawiają, że czujemy się znakomicie.
Autorki
Barbara Grześkowiak jest terapeutą żywieniowym i psychodietetykiem. Kamila Grześkowiak promuje wegański styl życia; obie specjalizują się w dietoprofilaktyce dolegliwości i chorób, prowadzą w Poznaniu Ośrodek Terapii i Badań nad Zdrowiem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najnowszy bioporadnik podpowiada, jak aktywnie wpływać na własne zdrowie i samopoczucie. Oprócz fachowych informacji zawiera autorskie przepisy na potrawy, które pozwolą aktywować mózg i uwalniać endorfiny.
Wpływamy na własne zdrowie, gdy wybieramy miejsca, w których żyjemy, przedmioty, którymi na co dzień się otaczamy, i sposób, w jaki się odżywiamy. Autorka przekonuje, że możemy to robić świadomie: właściwie odżywiać mózg, czyli zdrowiej jeść, by szczęśliwiej żyć. Zdrowy styl życia i odpowiednio dobrane składniki żywności chronią przed depresją i zaburzeniami nastroju, pobudzają kreatywność i dodają wigoru. Sprawiają, że czujemy się znakomicie.
Autorki
Barbara Grześkowiak jest terapeutą żywieniowym i psychodietetykiem. Kamila Grześkowiak promuje wegański styl życia; obie specjalizują się w dietoprofilaktyce dolegliwości i chorób, prowadzą w Poznaniu Ośrodek Terapii i Badań nad Zdrowiem.