Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta bez pszenicy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli wypróbowaliście różne popularne diety, ale nadal zmagacie się z utratą wagi, warto zwrócić uwagę na książkę doktora Davisa.
Dla wielu osób kluczem do rozwiązania problemów z wagą może okazać się dieta bezglutenowa. Doktor Davis, gorący orędownik tej diety, sugeruje, że eliminacja produktów zawierających gluten z codziennego menu może prowadzić do znacznej utraty kilogramów w krótkim czasie. Według niego, to przede wszystkim współczesna pszenica jest głównym winowajcą nadwagi. Produkty, które jemy dziś, znacząco różnią się od tych, jakie piekły nasze prababcie. Nowoczesny chleb, pieczywo, wypieki, makarony, a nawet niektóre gatunki kasz zawierają zmodyfikowane składniki, które szkodzą naszemu zdrowiu.
Książka doktora Davisa oferuje wgląd w to, dlaczego spożywanie zbóż może być przeszkodą w dążeniu do szczupłej sylwetki. Autor przytacza naukowe argumenty pokazujące wpływ glutenu na nasze ciało. Przedstawia przykłady zdrowych diet odchudzających oraz wyjaśnia, które pokarmy są bezpieczne do spożycia, a które powinno się całkowicie wykluczyć i dlaczego. Okazuje się, że obok pieczywa, ciast i makaronów istnieje bogactwo zdrowych, pełnowartościowych produktów, z których można tworzyć pyszne i skutecznie odchudzające posiłki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli wypróbowaliście różne popularne diety, ale nadal zmagacie się z utratą wagi, warto zwrócić uwagę na książkę doktora Davisa.
Dla wielu osób kluczem do rozwiązania problemów z wagą może okazać się dieta bezglutenowa. Doktor Davis, gorący orędownik tej diety, sugeruje, że eliminacja produktów zawierających gluten z codziennego menu może prowadzić do znacznej utraty kilogramów w krótkim czasie. Według niego, to przede wszystkim współczesna pszenica jest głównym winowajcą nadwagi. Produkty, które jemy dziś, znacząco różnią się od tych, jakie piekły nasze prababcie. Nowoczesny chleb, pieczywo, wypieki, makarony, a nawet niektóre gatunki kasz zawierają zmodyfikowane składniki, które szkodzą naszemu zdrowiu.
Książka doktora Davisa oferuje wgląd w to, dlaczego spożywanie zbóż może być przeszkodą w dążeniu do szczupłej sylwetki. Autor przytacza naukowe argumenty pokazujące wpływ glutenu na nasze ciało. Przedstawia przykłady zdrowych diet odchudzających oraz wyjaśnia, które pokarmy są bezpieczne do spożycia, a które powinno się całkowicie wykluczyć i dlaczego. Okazuje się, że obok pieczywa, ciast i makaronów istnieje bogactwo zdrowych, pełnowartościowych produktów, z których można tworzyć pyszne i skutecznie odchudzające posiłki.
