Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dickens, cukrowa wata i inne smakołyki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Philippe Delerm zaprasza nas do świata, w którym odkrywamy zarówno wyrafinowane, jak i proste przyjemności życia, prezentowane w sposób wyjątkowy. Inspiruje się mottem Marcela Prousta: "Potrawy się czyta, a książki się jada". Delerm z niesamowitą wrażliwością i pasją bada intrygujące połączenia pomiędzy kulinariami a literaturą. Zanurza się w tajemnice takich relacji, jak anoreksja Prousta podczas pracy nad cyklem "W poszukiwaniu straconego czasu", czy skomplikowane menu Juliette, bohaterki "Domu Klaudyny" autorstwa Colette, które składa się wyłącznie z literatury.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Philippe Delerm zaprasza nas do świata, w którym odkrywamy zarówno wyrafinowane, jak i proste przyjemności życia, prezentowane w sposób wyjątkowy. Inspiruje się mottem Marcela Prousta: "Potrawy się czyta, a książki się jada". Delerm z niesamowitą wrażliwością i pasją bada intrygujące połączenia pomiędzy kulinariami a literaturą. Zanurza się w tajemnice takich relacji, jak anoreksja Prousta podczas pracy nad cyklem "W poszukiwaniu straconego czasu", czy skomplikowane menu Juliette, bohaterki "Domu Klaudyny" autorstwa Colette, które składa się wyłącznie z literatury.
