Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ciasta siostry Anieli
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka autorstwa s. Anieli Gareckiej to prawdziwy skarbiec dla wszystkich miłośników wypieków, oferujący szeroki wachlarz propozycji – od klasycznego malinowego sernika po bardziej wyszukane specjały, jak jelenie różki czy kawowe ślimaki. Każdy, kto ceni sobie kulinarne nowinki, z pewnością znajdzie tu coś dla siebie. S. Aniela z wielką pasją dzieli się swoją wiedzą, proponując zarówno efektowne ciasta, idealne na specjalne okazje, jak i szybkie wypieki na co dzień. Wśród wielu przepisów znajdują się również propozycje na różne święta i uroczystości, takie jak Wielkanoc, Boże Narodzenie, imieniny czy jubileusze. Książka ta jest niezastąpiona w każdej kuchni, dodając świeżości i inspiracji do codziennego gotowania. S. Aniela Garecka, związana z zakonem salwatorianek, od wielu lat prowadzi kuchnię w Wyższym Seminarium Duchownym Salwatorianów w Bagnie. Jej debiutancka książka „Klasztorna kuchnia”, wydana w 2002 roku przez wydawnictwo SALWATOR, zdobyła szerokie uznanie, oferując ponad sto przepisów na różnorodne dania, w tym sałatki, dania mięsne, zupy i desery.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka autorstwa s. Anieli Gareckiej to prawdziwy skarbiec dla wszystkich miłośników wypieków, oferujący szeroki wachlarz propozycji – od klasycznego malinowego sernika po bardziej wyszukane specjały, jak jelenie różki czy kawowe ślimaki. Każdy, kto ceni sobie kulinarne nowinki, z pewnością znajdzie tu coś dla siebie. S. Aniela z wielką pasją dzieli się swoją wiedzą, proponując zarówno efektowne ciasta, idealne na specjalne okazje, jak i szybkie wypieki na co dzień. Wśród wielu przepisów znajdują się również propozycje na różne święta i uroczystości, takie jak Wielkanoc, Boże Narodzenie, imieniny czy jubileusze. Książka ta jest niezastąpiona w każdej kuchni, dodając świeżości i inspiracji do codziennego gotowania. S. Aniela Garecka, związana z zakonem salwatorianek, od wielu lat prowadzi kuchnię w Wyższym Seminarium Duchownym Salwatorianów w Bagnie. Jej debiutancka książka „Klasztorna kuchnia”, wydana w 2002 roku przez wydawnictwo SALWATOR, zdobyła szerokie uznanie, oferując ponad sto przepisów na różnorodne dania, w tym sałatki, dania mięsne, zupy i desery.
