Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Barbecue. Podstawowe rodzaje grillów, przypraw i marynat
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Grillowanie to najlepszy sposób na cieszenie się letnim słońcem w towarzystwie przyjaciół. Dzięki tej książce, obejmującej zestaw znakomitych przepisów oraz praktycznych porad, możesz urządzi9ć na świeżym powietrzu prawdziwą ucztę z najlepszymi grillowanymi daniami. Myśląc o wielkim grillowaniu, często zastanawiamy się, co wybrać: gaz czy węgiel drzewny, czego potrzebujemy, aby przyjęcie wypadło doskonale, czy wreszcie, jakie wyposażenie jest naprawdę potrzebne. Odpowiedź na te i inne pytania znajdziesz na stronach niniejszej książki. Dla nowicjuszy, którzy nigdy nie mięli w ręku szczypiec do grilla, przygotowano zaś wiele przydatnych informacji oraz zdjęć smakowitych potraw. Wystarczy więc rozpalić ogień i wrzucić przysmaki na ruszt!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Grillowanie to najlepszy sposób na cieszenie się letnim słońcem w towarzystwie przyjaciół. Dzięki tej książce, obejmującej zestaw znakomitych przepisów oraz praktycznych porad, możesz urządzi9ć na świeżym powietrzu prawdziwą ucztę z najlepszymi grillowanymi daniami. Myśląc o wielkim grillowaniu, często zastanawiamy się, co wybrać: gaz czy węgiel drzewny, czego potrzebujemy, aby przyjęcie wypadło doskonale, czy wreszcie, jakie wyposażenie jest naprawdę potrzebne. Odpowiedź na te i inne pytania znajdziesz na stronach niniejszej książki. Dla nowicjuszy, którzy nigdy nie mięli w ręku szczypiec do grilla, przygotowano zaś wiele przydatnych informacji oraz zdjęć smakowitych potraw. Wystarczy więc rozpalić ogień i wrzucić przysmaki na ruszt!