InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Atlas prezentuje 108 gatunków grzybów występujących w Polsce. Ułatwi rozpoznanie większości najpopularniejszych i najchętniej zbieranych gatunków grzybów oraz pomoże w odróżnieniu ich od niejadalnych i trujących. Nasz atlas to: wygodny, kieszonkowy format, fotografie lub ilustracje wszystkich prezentowanych gatunków z dokładnym opisem najważniejszych cech potrzebnych do prawidłowej identyfikacji, opisy wszystkich niebezpiecznie trujących gatunków rosnących w Polsce wraz ze wskazaniem grzybów jadalnych, z którymi najczęściej są mylone, dokładne informacje o porze i miejscach występowania, porady dotyczące zastosowania w kuchni najlepszych grzybów jadalnych, około 200 fotografii uzupełniających ukazujących owocniki w różnym wieku w naturalnym otoczeniu, wstęp z informacjami, czym są grzyby, oraz poradami, jak je rozpoznawać i we właściwy sposób zbierać.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Atlas prezentuje 108 gatunków grzybów występujących w Polsce. Ułatwi rozpoznanie większości najpopularniejszych i najchętniej zbieranych gatunków grzybów oraz pomoże w odróżnieniu ich od niejadalnych i trujących. Nasz atlas to: wygodny, kieszonkowy format, fotografie lub ilustracje wszystkich prezentowanych gatunków z dokładnym opisem najważniejszych cech potrzebnych do prawidłowej identyfikacji, opisy wszystkich niebezpiecznie trujących gatunków rosnących w Polsce wraz ze wskazaniem grzybów jadalnych, z którymi najczęściej są mylone, dokładne informacje o porze i miejscach występowania, porady dotyczące zastosowania w kuchni najlepszych grzybów jadalnych, około 200 fotografii uzupełniających ukazujących owocniki w różnym wieku w naturalnym otoczeniu, wstęp z informacjami, czym są grzyby, oraz poradami, jak je rozpoznawać i we właściwy sposób zbierać.