InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Apikosmetyka to kolejna książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi omawiająca właściwości zdrowotne produktów pszczelich. Tym razem autorzy skupili się na zastosowaniu miodu, propolisu, pyłku kwiatowego, wosku, jadu oraz mleczka pszczelego w kosmetyce. Zaprezentowane zostały właściwości produktów pszczelich oraz możliwości ich wykorzystania. Apikosmetyka to pozycja idealna nie tylko dla osób, które chcą zdobyć rzetelną wiedzę naukową na temat zastosowania i właściwości produktów pszczelich, lecz także dla tych czytelników, których interesuje wykorzystanie tej wiedzy w praktyce w książce można znaleźć przepisy na maseczki, kremy, toniki, emulsje czy odżywki z wykorzystaniem produktów pszczelich.
Dotychczas w serii ukazały się:
Produkty pszczele w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych
Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Apikosmetyka to kolejna książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi omawiająca właściwości zdrowotne produktów pszczelich. Tym razem autorzy skupili się na zastosowaniu miodu, propolisu, pyłku kwiatowego, wosku, jadu oraz mleczka pszczelego w kosmetyce. Zaprezentowane zostały właściwości produktów pszczelich oraz możliwości ich wykorzystania. Apikosmetyka to pozycja idealna nie tylko dla osób, które chcą zdobyć rzetelną wiedzę naukową na temat zastosowania i właściwości produktów pszczelich, lecz także dla tych czytelników, których interesuje wykorzystanie tej wiedzy w praktyce w książce można znaleźć przepisy na maseczki, kremy, toniki, emulsje czy odżywki z wykorzystaniem produktów pszczelich.
Dotychczas w serii ukazały się:
Produkty pszczele w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych
Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia