InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Od zarania ludzkości panowało przekonanie że niektóre pokarmy mogą wspaniale wpływać na sprawność seksualną zarówno panów jak i pań. Już w starożytnej Grecji istniały sprawdzone sposoby zwiększania mocy doznań miłosnych a służące temu produkty zostały nazwane afrodyzjakami upamiętniając tym grecką boginię miłości Afrodytę która ponoć przed romantycznymi spotkaniami stosowała sprzyjającą namiętnym uniesieniom dietę jako że olimpijskie dania - nektar i ambrozja - jej nie wystarczały. Moda na owe jak je nazywamy afrodyzjaki zmieniała się przestrzeni stuleci i tak niemal wszystkie produkty spożywcze w którymś momencie swojej historii uważane były za środki wzmacniające sprawność w miłości - a to ze względu na kształt a to ze względu na kolor a to znów dlatego iż ich działanie potwierdzały autorytety medyczne lub... ludowa tradycja. W książce przedstawiono historię produktów miłosnych i podano przepisy z ich zastosowaniem.
Buchmann 2013, ISBN: 978-83-7670-653-5, 125x200, 158 s., oprawa twarda
Afrodyzjaki wszech czasów Małgorzata Caprari
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Od zarania ludzkości panowało przekonanie że niektóre pokarmy mogą wspaniale wpływać na sprawność seksualną zarówno panów jak i pań. Już w starożytnej Grecji istniały sprawdzone sposoby zwiększania mocy doznań miłosnych a służące temu produkty zostały nazwane afrodyzjakami upamiętniając tym grecką boginię miłości Afrodytę która ponoć przed romantycznymi spotkaniami stosowała sprzyjającą namiętnym uniesieniom dietę jako że olimpijskie dania - nektar i ambrozja - jej nie wystarczały. Moda na owe jak je nazywamy afrodyzjaki zmieniała się przestrzeni stuleci i tak niemal wszystkie produkty spożywcze w którymś momencie swojej historii uważane były za środki wzmacniające sprawność w miłości - a to ze względu na kształt a to ze względu na kolor a to znów dlatego iż ich działanie potwierdzały autorytety medyczne lub... ludowa tradycja. W książce przedstawiono historię produktów miłosnych i podano przepisy z ich zastosowaniem.
Buchmann 2013, ISBN: 978-83-7670-653-5, 125x200, 158 s., oprawa twarda
Afrodyzjaki wszech czasów Małgorzata Caprari