Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
9 i pół tygodnia. czyli skuteczne odchudzanie...
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Tym razem dr n. med. Anna Lewitt zachęca do poznania swojego autorskiego programu Skuteczne Odchudzanie, który w zaledwie kilka tygodni przynosi pożądane efekty. Jak sama pisze we wstępie do książki oddaje ją czytelnikom z trzech powodów: Po pierwsze - jest to koło ratunkowe przed pseudodietami, których efekty są często nieprzewidywalne jeśli chodzi o długotrwały wpływ na organizm.Po drugie - autorka chce przekonać, że można odchudzić się skutecznie, trwale utrzymując efekt, ale przy tym zdrowo i bezpiecznie bez potrzeby rezygnowania z... jedzenia! Po trzecie - dr Lewitt zwraca uwagę jak istotny jest sam proces przygotowywania potraw, obróbki termicznej. W książce znajduje się szereg porad z tym związanych, porad często odwołujących się do doświadczeń naszych babć (tradycyjne metody pozwalały zachować wartości potraw, były proste i bezpieczne).
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Tym razem dr n. med. Anna Lewitt zachęca do poznania swojego autorskiego programu Skuteczne Odchudzanie, który w zaledwie kilka tygodni przynosi pożądane efekty. Jak sama pisze we wstępie do książki oddaje ją czytelnikom z trzech powodów: Po pierwsze - jest to koło ratunkowe przed pseudodietami, których efekty są często nieprzewidywalne jeśli chodzi o długotrwały wpływ na organizm.Po drugie - autorka chce przekonać, że można odchudzić się skutecznie, trwale utrzymując efekt, ale przy tym zdrowo i bezpiecznie bez potrzeby rezygnowania z... jedzenia! Po trzecie - dr Lewitt zwraca uwagę jak istotny jest sam proces przygotowywania potraw, obróbki termicznej. W książce znajduje się szereg porad z tym związanych, porad często odwołujących się do doświadczeń naszych babć (tradycyjne metody pozwalały zachować wartości potraw, były proste i bezpieczne).