Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie człowieka. Tom 1. Podstawy nauki o żywieniu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W trzecim wydaniu książki uwzględniono najnowsze badania naukowe, które znacząco poszerzyły naszą wiedzę w dziedzinie nauk przyrodniczych, jednocześnie weryfikując i zmieniając podejście do kluczowych kwestii żywieniowych. Tematy wykraczające poza podstawowe zagadnienia nauki o żywieniu zostały szczegółowo omówione w książce „Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3” wydanej przez WN PWN w 2009 roku. Struktura poszczególnych części podręcznika została nieco zaktualizowana, dodając krótkie wprowadzenia. Dalszy ciąg publikacji obejmuje tom drugi, który koncentruje się na żywieniu zdrowych i chorych, oraz tom trzeci, analizujący wpływ żywienia na zdrowie w ujęciu populacyjnym. Całość uzupełnia „Słownik terminologiczny”.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W trzecim wydaniu książki uwzględniono najnowsze badania naukowe, które znacząco poszerzyły naszą wiedzę w dziedzinie nauk przyrodniczych, jednocześnie weryfikując i zmieniając podejście do kluczowych kwestii żywieniowych. Tematy wykraczające poza podstawowe zagadnienia nauki o żywieniu zostały szczegółowo omówione w książce „Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. T. 3” wydanej przez WN PWN w 2009 roku. Struktura poszczególnych części podręcznika została nieco zaktualizowana, dodając krótkie wprowadzenia. Dalszy ciąg publikacji obejmuje tom drugi, który koncentruje się na żywieniu zdrowych i chorych, oraz tom trzeci, analizujący wpływ żywienia na zdrowie w ujęciu populacyjnym. Całość uzupełnia „Słownik terminologiczny”.
