Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zielone Boże Narodzenie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ciesz się magicznym czasem Bożego Narodzenia z wybornymi daniami skomponowanymi wyłącznie z roślinnych składników! W książce znajdziesz bogaty wybór wegańskich przepisów na świąteczne potrawy, idealne zarówno na wigilijną wieczerzę, jak i spotkania w okresie adwentu z filiżanką kawy czy grzanym winem. "Zielona" Gwiazdka to moment szczególny, kiedy można uczcić święta z korzyścią dla ludzi, zwierząt i środowiska naturalnego. Wśród obfitości smaków Karoline Jönsson oferuje m.in. praliny daktylowe, chleb z orzechów i cynamonu czy słonecznikowe klopsiki, które z pewnością pozostaną w pamięci jako część wyjątkowego świątecznego menu. Autorka, będąca szwedzką specjalistką w dziedzinie przepisów kulinarnych i orędowniczką wegetariańskiego stylu życia, proponuje barwny i w pełni roślinny stół świąteczny z połączeniem tradycyjnych dań oraz zupełnie nowych pomysłów, które otworzą nowe smaki świąt.
Książka zawiera także rozdział poświęcony wypiekom i słodkim przysmakom, nieodzownym podczas świąt. Dodatkowo, znajdziesz tu inspiracje na napoje oraz dania „z resztek”, które świetnie sprawdzą się po świątecznym czasie, aż do Nowego Roku. Karoline Jönsson zachęca, aby dołączyć do niej w przygotowaniach do zielonych i pełnych uroku świąt, oferując wyjątkowe i łatwe do przygotowania przepisy, które zadowolą każde podniebienie. Ceniona blogerka i autorka książek kulinarnych, Jönsson zdobyła uznanie dzięki swemu blogowi 'det goda gröna', uznawanemu za najlepszy kulinarny blog w Szwecji. W 2015 roku miała przyjemność prowadzenia pierwszego w szwedzkiej telewizji programu dedykowanego wyłącznie kuchni wegetariańskiej. W jej dorobku wyróżnia się także bestseller wydany przez Wydawnictwo Marginesy, zatytułowany "Zielona spiżarnia. Jedzenie z mojego ogrodu" z 2018 roku.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ciesz się magicznym czasem Bożego Narodzenia z wybornymi daniami skomponowanymi wyłącznie z roślinnych składników! W książce znajdziesz bogaty wybór wegańskich przepisów na świąteczne potrawy, idealne zarówno na wigilijną wieczerzę, jak i spotkania w okresie adwentu z filiżanką kawy czy grzanym winem. "Zielona" Gwiazdka to moment szczególny, kiedy można uczcić święta z korzyścią dla ludzi, zwierząt i środowiska naturalnego. Wśród obfitości smaków Karoline Jönsson oferuje m.in. praliny daktylowe, chleb z orzechów i cynamonu czy słonecznikowe klopsiki, które z pewnością pozostaną w pamięci jako część wyjątkowego świątecznego menu. Autorka, będąca szwedzką specjalistką w dziedzinie przepisów kulinarnych i orędowniczką wegetariańskiego stylu życia, proponuje barwny i w pełni roślinny stół świąteczny z połączeniem tradycyjnych dań oraz zupełnie nowych pomysłów, które otworzą nowe smaki świąt.
Książka zawiera także rozdział poświęcony wypiekom i słodkim przysmakom, nieodzownym podczas świąt. Dodatkowo, znajdziesz tu inspiracje na napoje oraz dania „z resztek”, które świetnie sprawdzą się po świątecznym czasie, aż do Nowego Roku. Karoline Jönsson zachęca, aby dołączyć do niej w przygotowaniach do zielonych i pełnych uroku świąt, oferując wyjątkowe i łatwe do przygotowania przepisy, które zadowolą każde podniebienie. Ceniona blogerka i autorka książek kulinarnych, Jönsson zdobyła uznanie dzięki swemu blogowi 'det goda gröna', uznawanemu za najlepszy kulinarny blog w Szwecji. W 2015 roku miała przyjemność prowadzenia pierwszego w szwedzkiej telewizji programu dedykowanego wyłącznie kuchni wegetariańskiej. W jej dorobku wyróżnia się także bestseller wydany przez Wydawnictwo Marginesy, zatytułowany "Zielona spiżarnia. Jedzenie z mojego ogrodu" z 2018 roku.
