Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowie na twoim stole. Jak, kiedy, ile i co jeść? Schorzenia trzustki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zdrowie to najcenniejszy skarb każdego człowieka. Jakie produkty spożywać, w jakich ilościach i z jaką częstotliwością, by wspierać zdrowie i je odbudować? Na te pytania odpowiada dr Swietłana Iwanowna Iljina, uznana specjalistka w dziedzinie dietetyki leczniczej. Seria książek "Zdrowie na twoim stole" przynosi bogaty zbiór diet oraz praktyczne porady dotyczące żywienia. Możesz wybierać z nich te najbardziej odpowiednie dla siebie i trzymać się ich, by osiągnąć zamierzony efekt terapeutyczny.
Wiele schorzeń wynika z nieprawidłowego sposobu odżywiania, który nie uwzględnia wystarczającej ilości produktów roślinnych, w tym tych o charakterze dietetyczno-leczniczym. Są to środki, które od stuleci pomagają w profilaktyce i leczeniu różnych dolegliwości. Publikacja ta nie tylko prezentuje szeroką gamę takich naturalnych wsparć zdrowotnych, ale także podkreśla ich znaczenie w walce o zdrowie.
W Polsce mamy do dyspozycji około 2200 gatunków roślin, zarówno uprawnych, jak i dziko rosnących. Z tego grona około 200 gatunków ma zastosowanie w medycynie naturalnej. Zioła te są cenne ze względu na obecność związków, które są dobrze tolerowane przez ludzki organizm od wieków, ich kompleksowe działanie oraz zawartość witamin, soli mineralnych, garbników czy olejków eterycznych, które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zdrowie to najcenniejszy skarb każdego człowieka. Jakie produkty spożywać, w jakich ilościach i z jaką częstotliwością, by wspierać zdrowie i je odbudować? Na te pytania odpowiada dr Swietłana Iwanowna Iljina, uznana specjalistka w dziedzinie dietetyki leczniczej. Seria książek "Zdrowie na twoim stole" przynosi bogaty zbiór diet oraz praktyczne porady dotyczące żywienia. Możesz wybierać z nich te najbardziej odpowiednie dla siebie i trzymać się ich, by osiągnąć zamierzony efekt terapeutyczny.
Wiele schorzeń wynika z nieprawidłowego sposobu odżywiania, który nie uwzględnia wystarczającej ilości produktów roślinnych, w tym tych o charakterze dietetyczno-leczniczym. Są to środki, które od stuleci pomagają w profilaktyce i leczeniu różnych dolegliwości. Publikacja ta nie tylko prezentuje szeroką gamę takich naturalnych wsparć zdrowotnych, ale także podkreśla ich znaczenie w walce o zdrowie.
W Polsce mamy do dyspozycji około 2200 gatunków roślin, zarówno uprawnych, jak i dziko rosnących. Z tego grona około 200 gatunków ma zastosowanie w medycynie naturalnej. Zioła te są cenne ze względu na obecność związków, które są dobrze tolerowane przez ludzki organizm od wieków, ich kompleksowe działanie oraz zawartość witamin, soli mineralnych, garbników czy olejków eterycznych, które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu.
