Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Czy wiesz co jesz Poradnik konsumenta
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to niezastąpiony przewodnik dla wszystkich, którzy pragną podejmować dobrze poinformowane decyzje przy zakupach spożywczych. Jeśli nie jesteś pewny, które produkty zasługują na miejsce w Twoim koszyku, a które lepiej zostawić na półce, ten przewodnik jest dla Ciebie idealnym rozwiązaniem!
Na co dzień w naszych koszykach lądują często takie produkty jak masło, mleko czy chleb. Często jednak zastanawiamy się, czy naprawdę są one zdrowe i warte swojej ceny. Czy nie jesteśmy ofiarami wprowadzających w błąd reklam obiecujących ich wysoką wartość odżywczą?
Autorki książki skrupulatnie przeanalizowały ofertę sklepów i supermarketów. Dokładnie przyjrzały się jakości wędlin, oceniły mrożonki, zbadały świeże warzywa i owoce, a także wzięły pod lupę produkty typu light oraz dania z fast foodów. Rezultatem jest poradnik, który pomoże dokonać świadomych wyborów, znajdując najzdrowsze produkty w atrakcyjnych cenach. Dowiesz się, jakie składniki są szkodliwe lub pozbawione wartości odżywczych i które hasła reklamowe należy traktować z dozą sceptycyzmu. Książka demaskuje manipulacje, którymi posługują się specjaliści od marketingu.
W tej publikacji znajdziesz m.in. odpowiedzi na pytania, dlaczego woda z kranu może być lepsza niż ta z butelki, oraz czy mylnie uważa się, że bulion wołowy zawiera tylko 0,5% mięsa. Odkryjesz, dlaczego biały ser, mimo że nie zawsze jest zdrowy, bywa kosztowny, i jak zidentyfikować chleb, który jest podróbką. Czy wiesz, że jogurt truskawkowy często ma niewiele wspólnego z prawdziwymi truskawkami? Dowiesz się również, czy warto spożywać tanią soję oraz jaka jest prawda o jajkach "prosto ze wsi".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to niezastąpiony przewodnik dla wszystkich, którzy pragną podejmować dobrze poinformowane decyzje przy zakupach spożywczych. Jeśli nie jesteś pewny, które produkty zasługują na miejsce w Twoim koszyku, a które lepiej zostawić na półce, ten przewodnik jest dla Ciebie idealnym rozwiązaniem!
Na co dzień w naszych koszykach lądują często takie produkty jak masło, mleko czy chleb. Często jednak zastanawiamy się, czy naprawdę są one zdrowe i warte swojej ceny. Czy nie jesteśmy ofiarami wprowadzających w błąd reklam obiecujących ich wysoką wartość odżywczą?
Autorki książki skrupulatnie przeanalizowały ofertę sklepów i supermarketów. Dokładnie przyjrzały się jakości wędlin, oceniły mrożonki, zbadały świeże warzywa i owoce, a także wzięły pod lupę produkty typu light oraz dania z fast foodów. Rezultatem jest poradnik, który pomoże dokonać świadomych wyborów, znajdując najzdrowsze produkty w atrakcyjnych cenach. Dowiesz się, jakie składniki są szkodliwe lub pozbawione wartości odżywczych i które hasła reklamowe należy traktować z dozą sceptycyzmu. Książka demaskuje manipulacje, którymi posługują się specjaliści od marketingu.
W tej publikacji znajdziesz m.in. odpowiedzi na pytania, dlaczego woda z kranu może być lepsza niż ta z butelki, oraz czy mylnie uważa się, że bulion wołowy zawiera tylko 0,5% mięsa. Odkryjesz, dlaczego biały ser, mimo że nie zawsze jest zdrowy, bywa kosztowny, i jak zidentyfikować chleb, który jest podróbką. Czy wiesz, że jogurt truskawkowy często ma niewiele wspólnego z prawdziwymi truskawkami? Dowiesz się również, czy warto spożywać tanią soję oraz jaka jest prawda o jajkach "prosto ze wsi".
