Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Vegenerata sposób na zdrowie. Biegaj, gotuj, chudnij
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przemysław Ignaszewski, lubiący mówić o sobie per "Vegenerat", w swojej niedawno wydanej, debiutanckiej książce pod tytułem "Vegenerata sposób na zdrowie. Biegaj, gotuj, chudnij" niezwykle ciekawie opisuje swoje własne biegowe i kulinarne eksperymenty. Książka ta jest podzielona na dwie części. Pierwsza część jest skierowana głównie do biegaczy i wszystkich ludzi, którzy pragną rozpocząć regularne treningi, choćby po to, aby schudnąć. Druga część książki może natomiast zainteresować raczej zwolenników prostej i smakowitej kuchni wegańskiej, czyli kuchni roślinnej.
Historia Ignaszewskiego jest równie inspirująca jak jego książka. Jest to człowiek, który jeszcze kilka lat temu uwielbiał fast food i chętnie sięgał po hamburgery i hot-dogi bez wstawania ze swojej ulubionej kanapy. Pewnego dnia jednak uznał, że takie życie nie ma sensu i postanowił nadać mu zupełnie inny bieg, koncentrując się na dwóch płaszczyznach: gotowaniu i maratonach. Choć początki nie były łatwe, to w obu tych dziedzinach "Vegenerat" osiągnął upragniony i w pełni zasłużony sukces.
To prawdziwa skarbnica wiedzy kulinarnej, gdzie czytelnik bez problemu znajdzie liczne, bardzo łatwe przepisy na różnorodne przekąski szczególnie dla ludzi aktywnych, na wegańskie śniadania i obiady, a także na pożywne zupy, warzywne i owocowe koktajle, a nawet słodycze, ciasta oraz specjalne dania i smakołyki w sam raz na wegańskie święta.
Co najbardziej urzeka w tej książce? Jej podstawowym atutem są proste, ale zarazem niezwykle kreatywne przepisy, które zadowolą nawet najbardziej wysublimowane podniebienia. Dzięki tej specyficznej książce treningowo-kucharskiej dowiemy się między innymi, jak najlepiej przyrządzić aromatyczną zupę z porów okraszoną cytryną czy też fritattę (rodzaj zapiekanki) ze szpinakiem i ciecierzycą. Na amatorów kuchni włoskiej czekają różne makarony, w tym przepyszne spaghetti zrobione z... białej rzodkwi z sosem paprykowym.
Wszyscy sportowcy oraz osoby rekreacyjnie uprawiające daną dyscyplinę doskonale zdają sobie sprawę z tego, jak ważna jest prawidłowa i pożywna dieta, która powinna dostarczyć organizmowi mnóstwa energii i kalorii. Te wszystkie osoby na pewno ucieszą się na widok instrukcji przyrządzania batonów owsianych czy ciasta bananowego. Chcesz być jeszcze bardziej fit? Naucz się więc przyrządzać sok z buraków z dodatkiem imbiru, jabłka i z odrobiną cytryny.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przemysław Ignaszewski, lubiący mówić o sobie per "Vegenerat", w swojej niedawno wydanej, debiutanckiej książce pod tytułem "Vegenerata sposób na zdrowie. Biegaj, gotuj, chudnij" niezwykle ciekawie opisuje swoje własne biegowe i kulinarne eksperymenty. Książka ta jest podzielona na dwie części. Pierwsza część jest skierowana głównie do biegaczy i wszystkich ludzi, którzy pragną rozpocząć regularne treningi, choćby po to, aby schudnąć. Druga część książki może natomiast zainteresować raczej zwolenników prostej i smakowitej kuchni wegańskiej, czyli kuchni roślinnej.
Historia Ignaszewskiego jest równie inspirująca jak jego książka. Jest to człowiek, który jeszcze kilka lat temu uwielbiał fast food i chętnie sięgał po hamburgery i hot-dogi bez wstawania ze swojej ulubionej kanapy. Pewnego dnia jednak uznał, że takie życie nie ma sensu i postanowił nadać mu zupełnie inny bieg, koncentrując się na dwóch płaszczyznach: gotowaniu i maratonach. Choć początki nie były łatwe, to w obu tych dziedzinach "Vegenerat" osiągnął upragniony i w pełni zasłużony sukces.
To prawdziwa skarbnica wiedzy kulinarnej, gdzie czytelnik bez problemu znajdzie liczne, bardzo łatwe przepisy na różnorodne przekąski szczególnie dla ludzi aktywnych, na wegańskie śniadania i obiady, a także na pożywne zupy, warzywne i owocowe koktajle, a nawet słodycze, ciasta oraz specjalne dania i smakołyki w sam raz na wegańskie święta.
Co najbardziej urzeka w tej książce? Jej podstawowym atutem są proste, ale zarazem niezwykle kreatywne przepisy, które zadowolą nawet najbardziej wysublimowane podniebienia. Dzięki tej specyficznej książce treningowo-kucharskiej dowiemy się między innymi, jak najlepiej przyrządzić aromatyczną zupę z porów okraszoną cytryną czy też fritattę (rodzaj zapiekanki) ze szpinakiem i ciecierzycą. Na amatorów kuchni włoskiej czekają różne makarony, w tym przepyszne spaghetti zrobione z... białej rzodkwi z sosem paprykowym.
Wszyscy sportowcy oraz osoby rekreacyjnie uprawiające daną dyscyplinę doskonale zdają sobie sprawę z tego, jak ważna jest prawidłowa i pożywna dieta, która powinna dostarczyć organizmowi mnóstwa energii i kalorii. Te wszystkie osoby na pewno ucieszą się na widok instrukcji przyrządzania batonów owsianych czy ciasta bananowego. Chcesz być jeszcze bardziej fit? Naucz się więc przyrządzać sok z buraków z dodatkiem imbiru, jabłka i z odrobiną cytryny.